Konyaspor 60 saniye dayanamadı

UEFA Avrupa Ligi'nde Atiker Konyaspor, evinde Marsilya'yı konuk etti.

Konyaspor 60 saniye dayanamadı
23 Kasım 2017 Perşembe 23:35 tarihinde eklendi, 1.221 kez okundu.

Mücadele şanssız şekilde 1-1'lik skorla son buldu. Temsilcimiz mücadelede 81. dakikada Skubic'in penaltı golüyle 1-0 öne geçti. Konya ekibi 90+4'te Moke'nin kendi kalesine attığı golle 2 puandan oldu. Jordan Amavi kırmızı kartla 81'de oyun dışında kaldı. Konyaspor bu skorla 5 puana yükseldi. Marsilya ise puanını 7 yaptı. Grupta Vitoria Guimares 4 puanla son sırada bulunuyor. Yeşil beyazlılar gruptaki son maçını Portekiz temsilcisi Vitoria Guimares ile deplasmanda oynayacak. Konyaspor'un tur şansını devam ettirmek için bu maçı mutlaka kazanması gerekiyor.

 

O GAZİ DE MAÇI İZLEDİ

 
Ankara'da trafikte çıkan 'yol vermeme' tartışmasında 4 kişinin saldırısına uğrayan ve belden aşağısı tutmayan gazi jandarma astsubay çavuş Muzaffer Oktay ve ailesi, Atiker Konyaspor’un davetlisi olarak Konya’ya geldi. Gazi Oktay ve ailesi, özel tutulan ambulansla Konya Büyükşehir Belediye Stadı’na getirildi. Burada kulüp yetkilileri tarafından karşılanan Oktay, ambulanstan indirilip, akülü arabaya alındıktan sonra locaya çıkartıldı. Oktay'ın oldukça mutlu olduğu gözlendi.
 
Gazi Oktay, Atiker Konyaspor’un UEFA Avrupa Ligi'nde Marsilya ile oynadığı maçı, onur konuğu olarak karşılaşmayı locadan izledi.