Kopenhag'da Fenerbahçe izdihamı

Sheffield United ile dün Bramall Lane'de Soma yararına bir hazırlık maçı yapan Fenerbahçe, bugün Kopenhag'a geldi. Kastrup havalimanına gelen Fenerbahçe kafilesini, bir grup sarı lacivertli taraftar karşıladı.

Kopenhagda Fenerbahçe izdihamı
01 Ağustos 2014 Cuma 23:11 tarihinde eklendi.
Taraftarlara arasında Danimarkalı fanatik Fenerbahçelilerin bulunması dikkat çekti. Danimarkalı Fenerbahçe taraftarı Rene Staostrup, Fenerbahçeli oyuncuları görmek için büyük bir heyecanla beklediklerini belirterek, bacağına yaptırdığı Fenerbahçe dövmesini gösterdi. Ankara'dan gelen taraftar Şenol Ceylan da Fenerbahçe'yi karşılamaya yeğeni ile geldiğini söyledi. Taraftarlar, Fenerbahçeli oyuncularla fotoğraf çekilebilmek için izdiham yarattı. Havalimanı yakındaki Bella Sky Oteli'ne geçen oyuncular, izdiham yaşanmaması için otele arka kapıdan alındı.
 
 
Sarı lacivertli futbolcu Selçuk Şahin, İngiltere kampının çok iyi geçtiğini, Danimarka kampının da iyi geçmesini beklediğini belirterek, Sevilla karşısında başarılı olacaklarını söyledi.
 
 
Fenerbahçe, yarın Brondby Stadı'nda İspanyol takımı Sevilla ile 3. hazırlık maçını oynayacak. Maçın biletleri yetişkinler için 275 kron (37 Euro) ile 775 kron (106 Euro) arasında satılırken, 12 yaş altı çocuklar için biletler 175 krona (24 Euro) satıldı.