Köprüden su kanalına düşen kişi öldü

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde kardeşiyle köprü üzerinde oturan bir kişi, dengesini kaybederek düştüğü su kanalından ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastane yolunda hayatını kaybetti.

Köprüden su kanalına düşen kişi öldü
15 Mayıs 2013 Çarşamba 12:29 tarihinde eklendi.

Gölcük ilçesi Değirmendere Stadı'na giden yol üzerindeki köprüde kardeşiyle birlikte eve dönerken yorulan ve soluklanmak için oturan 36 yaşındaki Selahattin Şengür, bir anda dengesini kaybedince köprünün altında bulunan ve içerisi yarım metre su dolu olan kanalın içine düştü.

POLİSE HABER VERDİLER

İddialara göre düşme esnasında kafasını su kanalının taşlarına vurduğu öğrenilen Selahattin Şengür’ün kardeşi karanlıkta suyla biraz daha ilerleyen abisinin nereye gittiğini göremedi. Bağıra çağıra abisini ararken bir vatandaşta yardımına koştu. Karanlık nedeniyle Selahattin Şengür’ü göremeyen kardeşi ve vatandaş hemen polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri el fenerleri ile kanalın içerisine girdiler. Yapılan arama esnasında Şengür suyun içerisinde başını vurmuş baygın bir şekilde bulundu.

OTOPSİ YAPILDI

Olay yerine gelen polis ekipleri kanalın kapalı kısmında kalan Selahattin Şengür’ü buradan çıkartarak hemen ambulansla Gölcük Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Şengür hastaneye kaldırılırken yolda yaşamını yitirdi. Orman işçisi ve evli 2 çocuk babası olduğu öğrenilen Değirmendere Cumhuriyet Mahallesinde ikamet eden Şengür’ün cenazesi Kocaeli Asri Mezarlık Morgu'na getirildi. Yapılan otopsi sonrasında ailesine teslim edildi. Şengür'ün cenazesi Yukarı Değirmendere Camii'nde kılınan öğlen namazı sonrasında Yukarı Değirmendere Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.


CİHAN