Korku filmi severler için Hüddam yakında sinemalarda

Ege yöresinde devam eden bu korku dolu HÜDDAM FİLM hikâyesinin kaynağı Cinlerden besleniyor.

Korku filmi severler için Hüddam yakında sinemalarda
29 Ekim 2015 Perşembe 11:02 tarihinde eklendi, 2.747 kez okundu.

Ege yöresinde devam eden bu korku dolu HÜDDAM FİLM hikâyesinin kaynağı Cinlerden besleniyor. Şehrin bir bölgesinde kendi hallerine, sıradan iki kişilik bir hayat yaşayan Can ve annesi Derya birlikte bir hayat sürmektedir. Can bir süre sonra annesinin hal ve davranışlarında bir farklılık sezer. Hatta bir takım değişik antik dillere hâkim olmaya başladığını fark eder. Annesi ile ilgili endişeleri giderek büyümektedir. Bu durumun oldukça üstüne gitmektedir ancak hiçbir çabası fayda vermez. Hatta üstüne gittikçe daha da kötüleşir her şey. Hem psikoloji hem de hayatı altüst olmuştur, Can’ın ve annesi Derya’nın. Daha sonra bu durumu büyük anne babaya intikal ettiren Can, annesi Derya ile birlikte Ege yoluna koyulurlar. İşler gittikçe karışmış ve yaşadıkları şehirden hayattan Ege’ye yolculuk başlamıştır. Bu yolculuktan sonra da aslında çoğu şey daha da karmaşık bir hale gelecektir. Bu merak ve korku dolu Hüddam izle 20 KASIM’da sizlerle olacak.


EGE’ DE KURTULMAYA DEVA ARAYACAKLAR…

Ege’ye gelen Can ve annesi burada ailenin yardımını isterler. Aile Asaf ismindeki karakterden büyük bir yardım görecektir. Asaf’ın en büyük özelliği Havas ve hüddam ilmiyle ilgilenmesidir. Bu ilim bilgisiyle yardım etmeye çalışan Asaf’ta Derya’nın üstündeki Cinlerin büyüsünü çözmeye çalışacaktır. Ancak ne çare ?

Hüddam  izle
 

işin içine girdikçe Asaf’ta onların şekillendirdiği girdap içinde türlü türlü şeyler yaşayacaktır. Bütün bu olay örgüsünü, bu korku dolu sahnelere şahitlik etmek ve iliklerinize kadar bu korkuyu onlarla yaşamak için 20 Kasım’da vizyona girecek olan bu filmi Hüddam HD İZLE linkiyle kolaylık tek tıkla izleyebilir. Kucağınıza bir koca kase dolusu patlamış mısırınızı alıp battaniyeye sarılıp, ışıkları da kapatıp, dostlarınız arkadaşlarınızla bu korku dolu anları yaşamak ve yaşatmak için sadece HÜDDAM FİLM İZLE linke tıklamanız yeterlidir. Korku severlerin beğenisine sunulacak olan bu film bakalım gişede neler yapacak ?