"Korku ve panik havası bastırılmaya çalışılıyor"

MHP Antalya Milletvekili Doç.Dr. Mehmet Günal, Başbakan Erdoğan'ın itici ve kışkırtıcı söylemleriyle toplumu kutuplaştırdığını söyledi.

Korku ve panik havası bastırılmaya çalışılıyor
01 Mart 2014 Cumartesi 18:21 tarihinde eklendi.

17 Aralık rüşvet ve yolsuzluk operasyonu sonrası 12 yıllık AKP hükümeti ve Başbakan Erdoğan'ın yolun sonuna vardığını anladığını belirten Günal, tahrik, kışkırma, hakaret etme ve siyaseti etik kurallarını çiğnemekten çekinmeyerek 'yolsuzluk ve rüşvet' olayının üstünü örtbas etme ve farklı yöne çekmek için hakaret dilini kullandığını kaydetti.

Manavgat'ta ülke gündemi ile ilgili açıklama yapan Günal, rüşvet ve yolsuzluk operasyonunda suç üstü yakalanmasına bağlı paniklediğini yaşadığı korkuyu bağırarak, çağırarak, itici söz ve hakaret ederek bastırmaya çalıştığını söyledi.

Erdoğan'ın durumunun gece karanlığında korkan birinin korku haliyle yüksek sesle ıslık çalması gibi olduğunu belirten Günal, korku ve panik halinin söylemlerine yansıdığını ve 30 Mart'a korku ile girmenin paniklemesini yaşadığını kaydetti. Günal, "Başbakan Erdoğan, AKP hükümetinin 12 yıllık saltanatı ve kendi sonu geldi. Erdoğan, 17 Aralık sonrası bu korku ile yaşadığı için panik havasında.

Korku ve panik havasını hakaret ederek bastırmaya çalışıyor. Bu sebeple her türlü hakareti yapmaktan çekinmiyor. 30 Mart bu iktidarın sonu olacak. Paralel yapı masallarına artık kimse inanmıyor. Halkımız bakan çocuklarının evinde ayakkabı kutularını ve para sayma makinelerini gördü. Bu nedenler korku ve panik havası hakaret ve kışkırtıcı söylemlerle bastırılmaya çalışılıyor. Bu sebeple 30 Mart mahalli seçimi tarihi önem sahip. Halkımız bir ay sonra sandıkta AKP hükümeti ve Erdoğan'a sandıkta cevabı en güzel şekilde verecektir. " diye konuştu. 


CİHAN