"Köşkten atılınca sokakta yattım"

Halis Toprak'ın boşanmak üzere olduğu eşi Nazlıcan Tağızade, Star TV'deki 'Duymayan Kalmasın' programında şok açıklamalar yaptı

Köşkten atılınca sokakta yattım
06 Ekim 2011 Perşembe 13:53 tarihinde eklendi, 2.432 kez okundu.

 

71 yaşındaki Halis Toprak, kendinden 54 yaş küçük olan Nazlıcan Tağızade ile 2009’da evlenmişti. Çok geçmeden de birbirlerine girmişler, boşanma davası açmışlardı. 
 
Nazlıcan Tağızade, Star TV’deki ‘Duymayan Kalmasın’a katıldı ve çarpıcı açıklamalar yaptı. 
 
'EVDEN ATILDIM, GECEYİ SOKAKTA GEÇİRDİM' 
 
Tağızade ağlayarak, “Daha evlendiğim gün rüya bitti, kabus başladı. Halis Bey ile duygusal anlar yaşamaya bile fırsatımız olmadı. Aslanlı Köşk’ten atıldığım ilk geceyi sokakta geçirdim. Sonra kimse bana uzun süre ev vermek istemedi” dedi. 
 
Nazlıcan Tağızade, programda gözyaşlarına hakim olamadı
 
'HEDİYELER GERÇEK DEĞİL, 5 EURO'
 
Nazlıcan Tağızade, Halis Toprak’ın kendisine hediye ettiği saat ve yüzüğü de gösterip gerçek olmadıklarını, 5 euro’ya aldıklarını söyledi. 
 
'BURS ARIYORUM'
 
Halis Toprak’ın nikah öncesinde “Seni en iyi okullarda, en iyi şartlarda okutacağım” vaadinde bulunduğunu anlatan Nazlıcan Tağızade şöyle konuştu: “Vaatlerini yerine getirmedi. Şimdi üniversiteyi kazandım. Hukuk okumak istiyorum. Burs arıyorum. Vermek isteyenler, Halis Toprak’ın korkusundan geri çekiliyor. Buradan namus sözü veriyorum; burs parasını geri ödeyeceğim.” 
 
Nazlıcan Tağızade 6 bin TL nafaka aldığını da söyledi.
 
'EVLENMESİNE HİÇ GEREK YOKMUŞ' 
 
Nazlıcan Tağızade’nin annesi Şehirnaz Tağızade de canlı yayına telefonla bağlandı ve şok iddialarda bulundu. Kızının evlenmemesi için çok uğraştığını, vazgeçiremeyince de sinir krizleri geçirdiğini söyleyen Şehirnaz Tağızade, “Kızımı, Aslanlı Köşk’e ziyarete gidince gördüm ki; Halis Toprak’ın evlenmesinin hiç gereği yokmuş. Çünkü tüm ihtiyaçları karşılanıyordu” dedi!

Posta