Kos'ta depremde yaşamını yitiren gençten geriye bu fotoğraf kaldı

Depreme Kos adasında yakalanan ve yaşamını yitiren Sinan Kurtoğlu’ndan geriye, depremden sadece birkaç saat önce çekilmiş fotoğraf kaldı

Kosta depremde yaşamını yitiren gençten geriye bu fotoğraf kaldı
23 Temmuz 2017 Pazar 08:55 tarihinde eklendi.
 
 
Bodrum açıklarında perşembe gecesi meydana gelen depremde hayatını kaybeden İzmirli Sinan Kurtoğlu'ndan (39) geriye kuzeni ve arkadaşı ile birlikte saatler önce çekildiği bu fotoğraf kaldı.
 
DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLAMIŞTI
İzmir'in Karşıyaka ilçesindeki bir barın ortağı olan Kurtoğlu, kuzeni Selim Çaydamlı (37) ve Utku Hasdemir ile birlikte doğum günü olan 19 Temmuz'da, dört günlüğüne Yunanistan'ın Kos adasına gitti. Doğum gününü burada kutlayan Kurtoğlu, depremde başına gelen enkaz parçaları nedeniyle hayatını kaybetti. Oğlunun cenazesini İzmir'e götürmek için Kos'a giden Ali Kurtoğlu (65), şunları söyledi: "Yeğenimle birlikte 3 kişi tatile geldiler. Birinin kolu, birinin bacağı kırıldı. Keşke oğlumun da sadece kolu bacağı kırılsaydı. Yıllar boyu bir evlat yetiştiriyorsunuz vatana millete hayırlı olması için. Hiç hakkında kötü bir şey duymadım. Demek ki biz çok saygın bir evlat yetiştirmişiz."
 
ÇİPRAS'TAN BAŞSAĞLIĞI
Bu arada Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras da sosyal medya hesabından Kurtoğlu için bir başsağlığı mesajı paylaştı. Kurtoğlu ailesine taziyelerine ileten Çipras, "Sevinci ve hüznü paylaşıyoruz. Zor zamanlarda halklarımız arasındaki saygı, dayanışma ve dostluk, bize geleceğe giden yolu gösteriyor" dedi.

Sabah