Kötü adam Ceyar geri dönüyor

Bir döneme damgasını vuran Dallas dizisi, yeni jenerasyonuyla ekranlara geliyor. “Ewing”lerin ikinci nesli de iktidar ve aşk kavgası yapacak

Kötü adam Ceyar geri dönüyor
03 Şubat 2011 Perşembe 08:50 tarihinde eklendi, 3.311 kez okundu.

 

80’li yıllarda dünyaya damgasını vuran Amerikan dizisi “Dallas” yeniden ekranlara geliyor. Dizinin kötü adamı JR, dizinin yeni versiyonunda da rol alacak.
 
Şu an 79 yaşında olan aktör Larry Hagman, Dallas dizisinde aile fertleri dahil herkesin arkasından çevirdiği oyunlarla dünya çapında şöhrete kavuşmuştu. “Ewing Hanedanı” içindeki ikinci nesilde de iktidar ve aşk kavgaları yaşanacak. Ancak bu kez kötü adam misyonunu, J.R. Ewing’in (Ceyar) oğlu üstlenecek. Genç J.R.’da, tıpkı babası gibi acımasız olacak ve bu kez çocuklar birbirleriyle kapışacak.
 
Dizide “acımasız ve manipülatör petrol baronu” olan J. R. Ewing’in oğlunu, Josh Henderson canlandıracak. Ceyar’ın oğlu, kardeşi Boby Ewing’in oğlu Christopher ile hem hanedanın yönetimi için hem de “aynı güzel kadın” için kıyasıya bir kapışma içine girecek. İki Ewing de çiftlikteki aşçının çok güzel olan kızı Elena’ya (Jordana Brewster) âşık olacak. Güzel Elena kendisini bir aşk üçgeninin içinde bulacak ve korkunç mücadeleler yaşanacak. Geçmişte Ceyar rolünü oynayan Larry Hagman, eşi Sue Ellen’ı canlandıran Linda Gray ve kardeşi Bobby Ewing’i oynayan Pat rick Duffy de yeni “pilot” şovda rol almayı kabul etti. Dallas dizisi 1978’den 1991’e dek sürmüştü.