"Kötü başladık, iyi bitirdik"

Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota Arveladze, kötü başladıkları maçı iyi bitirdiklerini sonuçtan ve oyundan memnun olduğunu söyledi.

Kötü başladık, iyi bitirdik
19 Ekim 2013 Cumartesi 22:34 tarihinde eklendi.

Kasımpaşa’nın deplasmanda Gençlerbirliği’ni 3-1 mağlup ettiği karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında teknik direktör Shota Arveladze ile futbolcular Adem ve Scarione değerlendirmelerde bulundu. Kötü başladıkları maçta erken gol yediklerini ifade eden Shota Arveladze, şöyle konuştu:

"Ama oyunumuz gol atacağımızı ve iyi oynayacağımızı gösterdi. Bunun sonucundda 3 gol bulduk. İkinci yarı oyunun kontrolü bizdeydi. Daha farklı olabilirdi. Oyuncularımı uyardım. Çok rahatlardı ikinci yarı. Sonuç değişebilirdi. İkinci yarı girdiğimiz posizyonları değerlendirmeliydik. Ama sonuçtan ve oyundan memnunum."

Futbolculardan Adem, Gençlerbirliği'nin maça baskılı başlayarak golü bulduğunu söyledi. Tecrübeli oyuncu, daha sonra toparlanarak öne geçtiklerini ve oyunun kontrolünü ellerine geçirdiklerini belirterek, zor bir deplasmadan 3 puanla ayrıldıkları için mutlu olduğunu kaydetti.

Günün başarılı isimlerinde Scarione ise, kazandıkları için mutlu olduğunu vurgulayarak, sonuç olarak sahada iyi oynadıklarını ve galip ayrıldıklarını belirtti.


CİHAN