"Kötü bir mağlubiyet aldık"

Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, Torku Konyaspor karşısında fazla pozisyona giremediklerini belirtti. Shota, "İyi maç olmadı. Kötü bir mağlubiyet aldık." dedi.

Kötü bir mağlubiyet aldık
07 Şubat 2014 Cuma 22:52 tarihinde eklendi.


Torku Konyaspor'a 3-1 yenilen Kasımpaşa'da teknik direktör Shota Arveladze, maçta her saniyenin sayıldığını belirterek, "İlk dakikada yediğimiz golden sonra oyuna dönmeye çalıştık. Takımım geri döndü diye düşündüm. İlk yarı golü de bulduk.

İkinci yarı daha agresif bir Kasımpaşa bekledik. İkinci yarının ilk pozisyonunda golü yedik. Bu golden sonra moralimiz bozuldu ve dağıldık. Fazla pozisyona giremedik. İyi maç olmadı, kötü bir galibiyet aldık. Üzgünüz, çalışmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

Kasımpaşalı Erhan ve Alpaslan da çok üzgün olduklarını söyledi. Erhan, çok üzgün olduklarını belirterek, "Kazanmamız gereken bir maçtı. Önümüzde çok önemli Beşiktaş maçı var. Mutlaka kazanmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Alpaslan ise "Soyunma odasına girebilseydiniz ne kadar üzgün olduğumuzu görebilirdiniz. Hiç kimse yenilmek istemez. Bugün ilk yarı geçen haftalardan daha iyi bir Kasımpaşa gördük. İlk yarı 25-30 dakika çok iyi bir Kasımpaşa vardı. Yenildik, sonuçta bahane aramaya gerek yok. Önümüzdeki maçlara bakıyoruz." diye konuştu.


CİHAN