Kovaladı, yakaladı, öldürdü

Etiler'deki cinayet öncesi yaşanan araç kovalamacası MOBESE kamerası tarafından kaydedeldi.

29 Mart 2013 Cuma 19:33 tarihinde eklendi.

 

Etiler'de 3 gün önce Erhan Hastürk'ün otomobilinin içerisinde kurşunlanarak öldürüldüğü cinayet öncesi otomobillerle yaşanan kovalamaca saniye saniye MOBESE kameralarına yansıdı. Olayın faili olduğu ileri sürülen kayınbirader S.K. ise halen aranıyor.
 
Nispetiye Caddesi üzerinde 3 gün önce meydana gelen olayda, aracıyla seyir halinde bulunan Erhan Hastürk(33) , başka bir araçtan açılan ateş sonucu hayatını kaybetti. Trafikte yaşanan bir kovalamacanın ardından yaşanan silahlı saldırı olayından sonra ateş açtığı belirlenen kayınbirader S.K. aracıyla kaçtı.
 
Olayın şüphelisi S.K. her yerde aranırken polis olayın meydana geldiği güzergahlardaki güvenlik ve MOBESE kameralarını inceledi. Yapılan incelemede, cinayet öncesi ikili arasında otomobillerle yaşanan kovalamaca saniye saniye kameraya yansıdı.

Görüntülerde, öndeki beyaz otomobilde öldürülen Erhan Hastürk, hızla Nispetiye caddesinde ilerliyıor. Arkasındaki otomobil de onu kovalayan kayınbiraderi aynı hızla giderken görülüyor. Bu görüntülerin çekilmesinden saniyeler sonra cinayet olayının meydana geldiği belirtildi.Yetkililer halen firarda olan şüpheli S.K.'nın yakalanması için çalışmaların devam ettiğini söylediler.

DHA