Kovuldular ''KARAR'' verdiler !

Hükümete yakınlığı ile bilinen medya kuruluşlarına bir yenisi daha ekleniyor. Mustafa Karaalioğlu, Yusuf Ziya Cömert ve Mehmet Ocaktan’ın, çalışmasını yaptığı yeni gazetenin ismi belli oldu.

Kovuldular KARAR verdiler !
19 Ocak 2015 Pazartesi 12:23 tarihinde eklendi.
Hükümete yakınlığı ile bilinen medya kuruluşlarına bir yenisi daha ekleniyor. Mustafa Karaalioğlu, Yusuf Ziya Cömert ve Mehmet Ocaktan’ın, çalışmasını yaptığı yeni gazetenin ismi belli oldu.
 
Hükümete yakınlığı ile bilinen medya kuruluşlarına bir yenisi daha ekleniyor. Bir süre önce AKP’ye yakınlığı ile bilinen iş adamı Ethem Sancak tarafından sürpriz bir şekilde görevden alınan Mustafa Karaalioğlu, Yusuf Ziya Cömert ve Mehmet Ocaktan’ın, çalışmasını yaptığı yeni gazetenin ismi belli oldu.
 
Taraf'ta yeralan habere göre gazetenin isminin “Karar” olması kararlaştırıldı. Gazetenin yazar ve editör kadrosunun oluşturulması için çalışmalara başlandı. Konsept, yazar ve editör kadrosu konusundaki çalışmaları Star Gazetesi’nde yayın danışmanlığı görevini üstlenen ve Karaailoğlu’nun sağ kolu olarak bilinen İbrahim Kiras’ın yürüttüğü öğrenildi.
 
Yazar kadrosu ile ilgili çalışmaların halen devam ettiği belirtilirken, kamuoyunda, Gezi Parkı eylemleri sırasında yaptığı, “Kabataş’ta üzeri çıplak 70 erkek bir türbanlı kadına saldırdı” haberi ile tepki çeken Elif Çakır’ın yazar kadrosu içinde olduğu ifade edildi.
 
Ankara yeni gazeteden tedirgin…
 
Öte yandan, arkasında Star Gazetesi’nden ayrılan ekibin yer aldığı öne sürülen “Karar” isimli gazete, Ankara’da gizli bir tedirginliğe yol açtı. Saray’a yakın kaynaklar, çıkacak yeni gazetenin, ileride eski Cumhurbaşkanı Gül’ü desteklemesinden endişe ediyorlar.
 
Yani, Ankara kulislerinde, gazetenin arkasında Gül’ün olduğuna yönelik dedikodular dolaşıyor. Ve sürpriz bir şekilde görevden alınan bu ekibin, AKP içindeki muhaliflerin sesi olmasından endişe ediliyor. Bu nedenle, Saray ve Başbakanlık, yeni gazeteye, gazetenin kadrosuna mesafeli yaklaşıyor.
 
Medyaradar