Köylere parke taşı döşenecek

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde köyler parke taşlarıyla donatılıyor. İl Özel İdaresince Muratlı köyüne tahsis edilen 8500 m2’lik kilitli parkenin döşenmesine başlandı.

Köylere parke taşı döşenecek
01 Ekim 2013 Salı 12:13 tarihinde eklendi.

İŞKUR’dan temin edilen elemanla yapımına başlanan çalışmayı Kaymakam Musa Sarı yerinde inceledi. İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Nevzat Ak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Dağlı, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Muzaffer Elmas ile teknik Personel Mahmut Boz birlikte Muratlı köyüne giderek ilk olarak köy okulundaki öğretmenleri ziyaret ettiler. Okulun sorunları değerlendirildikten sonra köy merkezinde yapımı devam eden kilitli parke taşı döşemesi yerinde ziyaret edildi. İŞ-KUR tarafından tahsis edilen işçiler ve ustabaşı ile sohbet eden yetkililer, ayrıca köylülerin sorunları dinledi.

Yapımına başlanan bu çalışmayla köylerin artık sokaklarının toz ve çamur olmaktan kurtulacağını belirten Kaymakam Sarı ve köylüler, desteklerinden dolayı başta Vali Celalettin Güvenç ve İl Özel İdaresi yetkilileri ile İŞKUR İl Müdürlüğüne ve yapımında görev alan Ceylanpınar Özel İdare şantiye ekiplerine teşekkür etti.


CİHAN