"Köylünün de, Avrupalı’nın da dilinden anlıyoruz"

Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi (AKPM) Başkanlığı da yapan Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, “Biz dağa çıkar köylüyle beraber oluruz. Onun koyununun dilinden anlarız. Aynı şekilde, Avrupa'nın da, Amerika'nın da dilinden anlarız." dedi.

Köylünün de, Avrupalının da dilinden anlıyoruz
15 Şubat 2014 Cumartesi 17:20 tarihinde eklendi.

İki günden beri Alanya’da seçim çalışması yapan AB Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, Alanya'nın Demirtaş ve Kestel beldesinde esnafları ziyaret etti.

Bir yıldan beri müteahhitlerden kaynaklanan sorunlardan dolayı yapımına ara verilen devlet hastanesi çalışmalarını inceleyen Bakan Çavuşoğlu, seçim çalışmalarına devam etti.

Siyasetçilerin hiçbirinin halktan kopuk olmadığını ifade eden Çavuşoğlu, “Biz dağa çıkarız, köylüyle beraber oluruz. Onun koyununun dilinden anlarız. Aynı şekilde Avrupa'nın da Amerika'nın da dilinden anlarız. Vatandaştan kopmadan kendi işimizi de en iyi şekilde yaparız." diye konuştu.

FENERBAHÇELİ BAKAN GALATASARAY TARAFTARI BİR ÇOCUĞU ALANYASPOR MAÇINA DAVET ETTİ

Demirtaş beldesine de giden Çavuşoğlu, ziyaret sırasında 9 yaşındaki Adile Mecek'e hangi takımı tuttuğunu sordu. Mecek’in Galatasaray’ı tuttuğunu söylemesi üzerine aynı zamanda Fenerbahçe taraftarı olan Çavuşoğlu, 'Galatasaray' yanıtını aldıktan sonra "Alanyaspor'un maçlarına gidiyor musun? Yarın Oba Stadı'nda maçı var. Alanyaspor'un maçlarını da izle." şeklinde konuştu.


CİHAN