Kral çıplak !

İsveç televizyon kanalı TV4, Kral’ı çıplak olarak kadınlarla seks yaparken gösteren görüntüleri ele geçirdiğini duyurdu.

Kral çıplak !
30 Mayıs 2011 Pazartesi 07:54 tarihinde eklendi, 2.658 kez okundu.

 

İsveç’te Kral Gustav’ın çarpık ilişkilerini konu alan kitap ilk çıktığı hafta 20 bin satmış, ancak 35 yıldır hatta olan Kral’ın kokainli seks partilerine katıldığına ilişkin bilgiler sadece iddia olarak kalmıştı. Ta ki düne kadar... İsveç televizyon kanalı TV4, Kral’ı çıplak olarak kadınlarla seks yaparken gösteren görüntüleri ele geçirdiğini duyurdu. Kanal yönetimi görüntülerdeki kişinin Kral’a çok benzediğini, ancak emin olmadıkları için şimdilik yayınlamayacaklarını belirtti. İsveç’in en ciddi gazetelerinden Dagens Nyheter tarafından kamuoyu şirketlerine yaptırılan araştırma sonuçlarına göre, Kral’a destek verenlerin oranı yüzde 44’e kadar düştü. İsveç’te monarşinin korunmasına destek verenlerin oranı ise yüzde 74 olarak açıklandı. 
 
6 ay hapis yatabilir
 
64 yaşındaki kralın mafya ile yakın ilişkiler içinde olduğu ve hayat kadınlarıyla ilişki kurduğu iddiasını inceleyen polis de partilerin yapıldığı Club Power’ın Sırp patronu Mille Markoviç’in ifadesini aldığında bu kasetin varlığını Markoviç de doğrulamıştı. Eski bir boksör olan ve zenginlere gizli çekilmiş videolarla şantaj yapmakla suçlanan “Torpido” lakaplı Markoviç, elinde kralın birkaç kadınla birlikte olduğunu gösteren görüntü kayıtlarının bulunduğunu belirterek, “Eğer hüküm giyersem kaseti yayınlarım” tehdidinde bulunmuştu. Fuhuşun yasak olduğu İsveç’te kanunlara göre para karşılığında seks yapan kişilere 6 ay hapis cezası öngörülüyor. 
 
Monarşiyi kurtaracak
 
Kamuoyu yoklamaları, spor hocası sevgilisiyle önceki aylarda dünyaevine giren Prenses Viktoria’ya güvenin de arttığını ortaya koyuyor. İsveç basını, halkın Prenses’e verdiği desteği de dikkate alarak, “Monarşiyi Viktoria kurtaracak” başlıklarını kullanmaya başladı.

Vatan Gazetesi