Krasic de kafilede!

UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final rövanş maçında, deplasmanda İtalya temsilcisi Lazio ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'nin 20 kişilik kadrosu belli oldu

Krasic de kafilede!
10 Nisan 2013 Çarşamba 12:36 tarihinde eklendi.

 

UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final rövanş maçında, deplasmanda İtalya temsilcisi Lazio ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, bu maç için İtalya'ya gitti. Sarı - lacivertli ekipte Lazio maçı için 20 futbolcu kafilede yerladı.
 
Fenerbahçe, bir hafta önce oynanan ve 2 - 0 kazandığı UEFA Avrupa Ligi çeyrek final rövanş maçı için Sabiha Gökçen Havaalanı'ndan kalkan özel bir uçakla İtalya'nın başkenti Roma'ya gitti. Sarı - lacivertli oyuncuları az sayıda taraftar ve havaalanındaki yolcular uğurladı. Taraftarlar ve yolcular oyuncularla fotoğraf çektirerek imza aldılar.
 
Fenerbahçe'nin Lazio ile oynanacak UEFA Avrupa Ligi çeyrek final rövanş maçı için kadroya alınan ve İtalya'ya götürülen kafilede şu futbolcular yeralıyor:
 
Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı, Gökhan Gönül, Egemen Korkmaz, Bekir İrtegün, Joseph Yobo, Reto Ziegler, Hasan Ali Kaldırım, Raul Meireles, Caner Erkin, Salih Uçan, Mehmet Topal, Selçuk Şahin, Cristian Baroni, Dirk Kuyt, Mehmet Topuz, Pierre Webo, Milos Krasic, Beykan Şimşek.
 
Kafileyi taşıyan özel uçak saat 13.00’te, Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkarak Roma’ya hareket etti.
 
KOCAMAN VE KUYT'IN BASIN TOPLANTISI ROMA OLİMPİYAT STADI'NDA
 
Bu arada Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman ile oyunculardan Dirk Kuyt, TSİ 20.00’de maçın oynanacağı Roma Olimpiyat Stadı’nda basın toplantısı düzenleyecek.
 
Fenerbahçe'nin Lazio ile oynayacağı maçın son antrenmanını ise sarı - lacivertli ekip maçın oynanacağı Roma Olimpiyat Stadı’nda yapapacak. TSİ 20.30’da başlayacak antrenmanın ilk 15 dakikası basına açık gerçekleştirilecek.

CİHAN