Krasic içini döktü!

Bastia’da formunu yükselten Sırp futbolcu, “Türkiye ile ilgili en çok üzüldüğüm nokta orada ne kadar iyi bir oyuncu olduğumu gösterememek oldu” dedi.

Krasic içini döktü!
04 Aralık 2013 Çarşamba 14:00 tarihinde eklendi.
Fenerbahçe'den kiralık olarak Fransa'nın Bastia takımına giden Milos Krasic, yeni takımında yavaş yavaş forma girmeye başladı. Son olarak Evian'ı 2-0 yendikleri maçta fileleri havalandıran oyuncu içini Sırp basınına döktü.
 
Deneyimli futbolcu, "Fransa’da futbol oynamak kolay değil. Her takım güçlü ve bunu sahaya yansıtıyor. Çok koşuluyor. Bastia’nın 4-4-1-1 ve 4-3-3 oyun sistemleri bana uyuyor. Bu yüzden şanslıyım. Takıma alıştım ve artık ritmimi bulmaya başladım. En büyük hedefim tekrar Sırp Milli Takımı formasını giymek" dedi. 
 
Krasic şöyle devam etti: “Hala Fenerbahçe’nin oyuncusuyum. Mayısta oraya dönüp neler olacağına bakacağım. Ya orda devam edeceğim ya da başka bir takıma gideceğim. Aslında bunu konuşmak için erken. Özellikle de gelecek sene sadece 5 tane yabancı oyuncu oynayabileceğini düşündüğümüzde Türkiye ile ilgili en çok üzüldüğüm nokta orada ne kadar iyi bir oyuncu olduğumu gösterememek ve gerçek performansımın çok altında kalmak oldu. Özellikle sakatlıklar bu konuda benim elimi kolumu bağladı. Sakat olmadığım zamanlarda da çok iyi olamadım" diye konuştu.

Skorer