Krasic'ten müjdeli haber

Krasiç'in sakatlığının beklenenden daha hızlı bir şekilde iyiye gittiği ve bir sonraki hafta oynanacak Trabzonspor derbisine kadar hazır hale geleceği öğrenildi.

Krasicten müjdeli haber
11 Eylül 2012 Salı 19:13 tarihinde eklendi, 1.015 kez okundu.

 

Krasic'in uyguladığı özel antrenman ve tedavi programının yanısıra Samandıra Can Bartu Tesislerinde kullanılan yer çekimini azaltan özel yürüme bandında kondisyon eksikliğini de kapatmaya çalıştığı, bu sebeple sahalara dönüş tarihinin beklenenden daha yakın olacağı ortaya çıktı.
 
Spartak Moskova ile Kadıköy'de oynanan Şampiyonlar Ligi Play Off karşılaşmasından sakatlanan ve yırtık teşhisi konulan Krasic'in, 1 hafta içerisinde takımla antrenmanlara başlayacağı ancak Marsilya karşısında riske edilmeyeceği gelen haberler arasında.
 
Sarı Lacivertlilerde sakatlıkları bulunan diğer futbolculardan Moussa Sow'un Marsilya maçına yetiştirilmeye çalışıldığı, Egemen Korkmaz'ın sağ diz yan bağlarında zorlanma olduğu Mersin İdmanyurdu maçında forma giyebileceği öğrenildi.
 
Uzun süredir sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı kalan Serdar Kesimal'ın da tedavi sürecini atlattığı ve hafta başından itibaren takıma katılacağı açıklandı.
 
(Lig TV)