Kremlin Sözcüsü'nün kızı Antalya'da

RUSYA'nın önemli siyasetçilerinden Kremlin Sözcüsü Dimitri Peskov'un kızı 18 yaşındaki Liza Peskova, tatil için Antalya'ya geldi. Erkek arkadaşıyla birlikte Antalya'da tatilini sürdüren Liza Peskov, burada çektirdiği fotoğraflarını İnstagram hesabından paylaştı.

Kremlin Sözcüsünün kızı Antalyada
19 Ağustos 2016 Cuma 19:48 tarihinde eklendi, 1.896 kez okundu.
Antalya'nın Kemer bölgesindeki tatilinden biri erkek arkadaşıyla dört fotoğraf ve bir de video paylaşan Liza Peskova, Türkiye ile ilgili sıcak bir mesaj da yayınladı. Rusça mesajında Peskova şu ifadeleri kullandı:
 
"Merhaba Türkiye. Seni özledik. Türkiye'nin kapıları Ruslara açık. Burada çok fazla Rusya vatandaşı var ve bizi seviyorlar."
 
Peskova’nın Antalya’daki tatil paylaşımları hem Rus hem de Türk takipçileri tarafından binlerce beğeni ve yorum aldı.
 
Daha önceki paylaşımlarında Ankara doğumlu olduğunu ve babası ve dedesinin de Türkolog olduğu gibi bilgileri paylaşan Liza Peskova, Ankara’daki terör saldırısı sonrasında Türkiye’yi destekleyen paylaşımlarda bulunmuştu.
 
Rusya Federasyonu ile Türkiye arasında geçen yıl Kasım ayında uçak düşürülmesi sonrasında ilişkiler bozulmuştu. Yılda 4 milyonun üzerinde turistin geldiği Rusya'dan bu yıl uçak olayı nedeniyle yok denecek kadar az sayıda Rus turist gelirken, Ramazan Bayramı öncesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ilk adımı atmasıyla hızlı bir ilişkiler düzelme dönemine girildi. İki ülke liderinin St. Petersburg'daki görüşmesinin ardından da iki ülke arasındaki ilişkiler eski günlerine dönmeye başladı.