Kristal Elma festivali 17 Eylül'de başlıyor

Kristal Elma Yaratıcılık Festivali 17-18-19 Eylül'de Santralİstanbul'da meraklılarıyla buluşuyor. 26'ncı Kristal Elma Yaratıcılık Festivali 19 Eylül Cuma gecesi Gripin, Teoman ve Cem Yılmaz'ın katılımıyla Black Box İstanbul'da düzenlenecek kapanış partisi ile son buluyor.

Kristal Elma festivali 17 Eylülde başlıyor
10 Eylül 2014 Çarşamba 14:30 tarihinde eklendi.
Volkswagen ana sponsorluğunda düzenlenen Türkiye'nin en önemli yaratıcılık ve pazarlama etkinliği olan Kristal Elma Yaratıcılık Festivali, reklam, medya, pazarlama ve iletişim dünyasının tüm paydaşlarını 17-18-19 Eylül'de Santralİstanbul'da buluşturuyor. Bu yıl Kristal Elma Yaratıcılık Festivali'nde 120'nin üzerinde fikir önderi ve endüstri liderinin konuşmacı olarak katılımıyla 80'den fazla konferans, seminer, panel, forum ve çalışma atölyesi yapılacak.
 
Reklamcılar Derneği tarafından düzenlenen 26'ncı Kristal Elma Türkiye Reklam Ödülleri Yarışması'nın iki ödül töreni 17 ve 18 Eylül tarihlerinde Santralİstanbul'da gerçekleşecek. Bu yıl rekor katılımla 2715 işin başvurduğu Kristal Elma'da Medya, Dijital ve Bölge kategorilerinin kazananları 17 Eylül'de; Film, Basın, Açıkhava, Kampanya, Doğrudan Pazarlama ve Uygulamada Mükemmellik kazananları ise 18 Eylül'de ödüllerine kavuşacaklar. Kristal Elma kapsamında ayrıca, 18 Eylül gecesi festival konuşmacıları, partnerler ve Black bilet sahipleri için CVK Park Bosphorus Hotel'de bir VIP Party düzenlenecek.
 
KAPANIŞ PARTİSİNE CEM YILMAZ DAMGASINI VURACAK
 
Kristal Elma Kapanış Partisi ise 19 Eylül Cuma gecesi Black Box Istanbul'da gerçekleşecek. 'Bring Back The Magic' temasıyla düzenlenen festivalin Kapanış Partisi saat 19.00 itibarıyla başlayacak. İlk olarak Gripin'in sahne alacağı geceye komedyen Cem Yılmaz damgasını vuracak. Bu geceye özel gösteri hazırlayan Cem Yılmaz'ın ardından Teoman konseri düzenlenecek. Gece, Cannes Lions'ın en çok ilgi çeken etkinliği olan Massive Music partisi ile son bulacak. Kapanış Partisi'de Tadına Anadolu mutfağından yöresel lezzetlerden oluşan VIP catering hizmeti, Kristal Elma yiyecek ve içecek partneri BTA tarafından sağlanacak.
 
 
Kristal Elma Ödül Törenleri ve Kapanış Partisi dahil 3 gece boyunca düzenlenecek etkinliklere Awards (450 TL+KDV), Platinum ve Black kategorilerinde bilet alan katılımcılar giriş yapabilecek.