Kritik buluşma

Galatasaray Başkanı Aysal ile Federasyon Başkanı Demirören, dün yabancı kontenjanı için kritik bir buluşma gerçekleştirdi. AB vatandaşı olan futbolculara serbestlik konusunda Aysal'ın olumlu sinyal aldığı öğrenildi

Kritik buluşma
21 Haziran 2013 Cuma 11:11 tarihinde eklendi.

Son günlerde Türkiye Futbol Federasyonu ile kulüpler arasında yaşanan gerilim en üst seviyeye çıkarken, özellikle 4 büyüklerin farklı beklentileri gündeme gelmişti.

Galatasaray’ın en büyük sıkıntısı olan yabancı kontenjanı konusunda federasyonun attığı adımlar Sarı-Kırmızılı yönetimi kelimenin tam anlamıyla çileden çıkartmıştı.

Başkan Ünal Aysal ve ekibi Yıldırım Demirören federasyonunu devirmek için birlikte hareket edecek oluşuma katkı vereceğini gizlemezken dün flaş bir gelişme yaşandı. Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ile Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören kritik bir buluşma gerçekleştirdi. Aysal’ın bu görüşmede Yıldırım’a duyduğu rahatsızlıkları aktardığı ve genel itibariyle olumlu yanıt aldığı öğrenildi.

Özellikle Avrupa Birliği (AB) vatandaşı olan futbolculara sağlanması planlanan serbestlik için federasyonun da çalışma içinde olduğunu aktaran Yıldırım’ın Ünal Aysal’ı rahatlattığı gelen haberler arasında. 

Fanatik