Kritik saat yarın 10:00

Saldırının ardından Maslak Acıbadem Hastanesi’ne kaldırılan İbrahim Tatlıses'in sağlık durumuyla ilgili hastaneden açıklama yapıldı.

Kritik saat yarın 10:00
14 Mart 2011 Pazartesi 16:31 tarihinde eklendi, 1.547 kez okundu.

 

"İbrahim Tatlıses, tarafımızdan uyutulmaktadır. Yarın sabah tomografi sonrasında, uyandırılıp uyandırılmayacağı ekibimiz tarafından değerlendirilecektir. Tek söz söylenecek olursa, ameliyat sonrası durumdan daha iyi bir yerdeyiz. Biz düzenli aralıklarla size bilgi vermeye devam edeceğiz. Bu süreç içerisinde Acıbadem Maslak Hastanesi Yönetimi dışında, sizlere verilen sağlıkla ilgili bilgilere lütfen itibar etmeyin.
 
Çeşitli sosyal paylaşım sitelerinde, internet sitelerinde gerçeği yansıtmayan bilgiler dolaşmaktadır.  Tek görüşmeler, karşılıklı görüşmeler karışıklığa neden olmasın diye kabul edilmemektedir.
 
Hala yüksek riskli durum devam etmektedir.
 
Bu zamanla anlayabileceğimiz bir şey. Bu tür yaralanmalardan sonra, oldukça uzun süre bu tür sorunlar devam edebilir. Biz bu operasyonla uzun bir yola başlamış oluyoruz. Şu an temel hedefimiz sayın Tatlıses’in hayatta kalması. Bundan sonra olacak durumlara daha sonra yanıt verebiliriz. "