Krizin adı Quaresma

Beşiktaş’ta Guti Hernandez’in sonunu hazırlayan “idmana gelmeme” olayı, dün de Ricardo Quaresma’da yaşandı.

Krizin adı Quaresma
18 Kasım 2011 Cuma 08:22 tarihinde eklendi, 1.155 kez okundu.

 

Beşiktaş Teknik Sorumlusu Carlos Carvalhal, düzensiz yaşamı ve idman kaçırdığı için kara listeye aldığı Guti Hernandez’ten sonra, şimdi de vatandaşı Ricardo Quaresma ile uğraşacağa benziyor.

Dün sabahki idmana katılması beklenen Portekizli oyuncunun, milli takım kampı sonrasında ülkesinden geç döndüğü için antrenmanda yer almadığı açıklandı. Beşiktaş’ta yaşanan bu gelişme üzerine Carvalhal’ın bu futbolcuyla bugün bir araya gelerek mazeretini dinleyeceği bildirildi.

Portekizli teknik adamın bu görüşmeden sonra Galatasaray ile oynanacak derbi maçına yönelik olarak Quaresma ile ilgili kararını vereceği ifade edildi.
 
Yönetimle yaptığı görüşmede, Lizbon’dan önceki akşam kalkması gereken uçağın uçuşunun iptal olduğu gerekçesiyle idmana yetişemediğini söyleyen ve gece İstanbul’a gelen Quaresma’nın, bu sabahki antrenmana katılması bekleniyor. Beşiktaş Yönetimi’nin ise kararı teknik heyete bırakacağı, ancak mazeretin geçerli bulunmaması durumunda bile cezayı derbi sonrasına bırakacağı vurgulandı.
 
Quaresma ile birlikte Portekiz’in, Bosna Hersek ile oynadığı play-off maçlarının kadrosunda yer alan Hugo Almeida’nın ise dün sabahki idmanda yer aldığı fakat bu oyuncunun Lizbon değil Porto’dan İstanbul’a geldiği bildirildi.

Milliyet