Kuaför hırsızları yakalandı

İzmir'in Buca İlçesi'nde, hırsızlık amacıyla girdikleri kuaförden jöle ve televizyon çalan 3 şüpheli polisin takibiyle yakalandı.

Kuaför hırsızları yakalandı
31 Temmuz 2013 Çarşamba 21:40 tarihinde eklendi.
Bir gün önce de başka bir hırsızlık olayına karıştıkları belirlenen şüpheliler, sevk edildiği mahkemede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
 
Olay, sabaha karşı saat 04.30 sıralarında, Şirinyer Semti Hayrettin Paşa Caddesi 8 numarada meydana geldi. L.B. (22), A.Y.K. (23) ve G.O. (23) girdikleri bir kuaförden, iddiaya göre, LCD televizyon ve jole çaldıktan sonra otomobille kaçtı. İhbar üzerine takibe alınan 3 şüpheli, bindikleri 35 AP 1469 plakalı otomobilde, Aydın Hat Boyu Caddesi üzerinde yakalandı.

Araçta yapılan aramada televizyona rastlanılmazken, kuaförden çalınan jöle bulundu. Yapılan sorguda LCD televizyonun, Buca'da Y.Ö. isimli bir kişinin evine bırakıldığı belirlendi. Eve giden ekipler televizyona el koydu. Yapılan sorguda ayrıca, bir gün önce ilçede gerçekleşen hırsızlık olayında çalınan başka bir televizyonunda 637/50 Sokak üzerindeki boş bir arazide olduğu belirlendi. Ekipler bu televizyona da el koydu.
 
Aynı gece iki ayrı adresten hırsızlık yaptıkları belirlenen ve çeşitli suçlardan poliste kayıtları bulunan 3 şüpheli, adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkartılan şüpheliler, tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı.

DHA