Küçük dostum rahat uyu

Sakarya’nın Sapanca ilçesinde 4 ayağı kesilmiş halde bulunan köpek İstanbul’da tedaviye götürüldüğü veterinerde hayatını kaybetti. Minik köpeğin ölümü ise ünlüleri isyan ettirdi...

Küçük dostum rahat uyu
17 Haziran 2018 Pazar 10:42 tarihinde eklendi.
Bülent Ersoy: “Merhametli çocuklar yetiştirin, karınca yuvalarını bozmayan! Salyangoza basmayan! Kedilerin kuyruğunu çekmeyen! Ve köpeklerin ayaklarını kesmeyen! Merhametli çocuk yetiştiren merhametli bir nesil yetiştirir.”
 
Demet Akalın: “Bu canı kurtaramadık. Bari adadaki atlara müdahale edin ey yetkililer!”
 
Caner Erkin: “Ne huzur kaldı, ne bayram! İnsanlık ölmüş. Utanmaktan yorgun düştük! Susanlara olan öfkem, bu cana işkence yapan şerefsize olan öfkemle aynı. Aklım, kalbim, almıyor! Bu pisliklerle aynı havayı solumak istemiyoruz.”
 
Başak Dizer: “Ahh bebeğim çok yazık oldu sana ve senin gibi binlercesine. Bittik biz burada şu an. Asla koruyamıyoruz sizi kendimizden, asla. Affedin bizi... İnsanız biz çok çok kötüyüz, bu dünyanın en acımasız, en bencil yaratığıyız. Affedin bizi...”
 
Çağla Şikel: “Bir insanı öldürmekle, bir hayvanı öldürmek eş değer sayılsın. Ve nasıl bir insanı öldüren ceza alıyorsa, aynı cezayı bir hayvanı öldüren de alsın! Almalı.”
 
Nilüfer: “Unutmaya çalıştım, bıraksam kendimi katıla katıla ağlayacağım. Ama olmadı dayanamadım. Canım yavrum, minik meleğim. En çok çektiğin acıyı düşünmek içimi paramparça yapıyor. Hiç mi acımadılar! Yakalayın bu canavarı, bu sapık, bu cani, bu ahlaksızı.”
 
Güpse Özay: “İki gündür ağlamaktan perişan oldum. Bakışını, acı çekişini beynimden silemedim. Dişlerimi sıka sıka nefretimi nereye atacağımı bilemedim. Yazarken bile ateşler basıyor. Delireceğim.”
 
Hande Erçel: “Şu masum yavruya bunu yaşatacak kadar kirlenmiş kalpleriniz... Hoşçakal melek...”
 
Şahan Gökbakar: “Melek oldun artık... Merak etme kimse orada ellerini baltayla kesemeyecek. İstediğin gibi koşup oynayacaksın küçük dostum. Rahat uyu!”