Küçük İkra'dan Başbakan'a 55 TL

Kahramanmaraş'ın Andırın İlçesi'nde, 12 yaşındaki İkra Zengin, Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim çalışmaları için açılan hesabına, biriktirdiği 55 TL'yi bağışladı.

Küçük İkradan Başbakana 55 TL
25 Temmuz 2014 Cuma 19:06 tarihinde eklendi.
Kahramanmaraş'ın Andırın İlçesi'nde, 12 yaşındaki İkra Zengin, Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim çalışmaları için açılan hesabına, biriktirdiği 55 TL'yi bağışladı. Erdoğan'ı çok sevdiğini söyleyen İkra, "Benim tek isteğim var; Başbakanımıza sarılıp elini öpmek" dedi.
 
Andırın Ziraat Bankası Şubesi'ne gelerek Banka Müdürü Mesut Köşger'e kumbarada biriktirdiği paraları sayarak teslim eden İkra Zengin, Erdoğan'ı çok sevdiğini söyledi. 55 TL'sini Başbakan Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı seçimi için açılan bağış hesabına yatıran Zengin'in duyarlılığı vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.
 
"Başbakanımızı çok seviyorum, inşallah Cumhurbaşkanı olur" diyen küçük İkra, "Başbakanımızı çok seviyorum, bu parayı harçlıklarımdan kumbaram da bir aydır biriktiriyordum. Televizyonlardan gördüm ki; Başbakanımızın adına yardım kampanyası açılmış, Cumhurbaşkanı olması için dua ediyorum. Maddi olarakta destek yapmak istedim" diye konuştu.
 
İNŞALLAH YÜZDE 55'LE KAZANIR
 
Yaptığı bağışla bankada birçok vatandaşın ilgisi haline gelen Küçük İkra, sözlerini şöyle sürdürdü:
 
"Ben ilkokul 4'üncü sınıfa gidiyorum. Başbakanımız bizlere bedava kitap, süt  ve tablet gönderdi. Benim kumbarada biriktirdiğim param 55 TL olmuş. İnşallah Başbakanımız yüzde 55'le Cumhurbaşkanı seçilir. Benim tek isteğim var; Başbakanımıza sarılıp elini öpmek, bunu çok istiyorum. Yakında Kahramanmaraş'a mitinge gelecekmiş, babam götürürse gitmek isterim ve Başbakanımıza inşallah sarılırım."