Küçük Prens'in yeni aşkı

İngiltere tahtının küçük varisi Prens Harry’nin, Formula 1 pilotu Jenson Button’ın eski sevgilisi Florence Brudenell-Bruce’la birlikte olduğu söyleniyor.

Küçük Prensin yeni aşkı
29 Haziran 2011 Çarşamba 14:56 tarihinde eklendi, 2.302 kez okundu.

 

Ağabeyi Prens William’ın Kate Middleton’la evlenmesinin ardından Kraliyet ailesinin en gözde bekarı haline gelen Prens Harry’nin bu durumu uzun sürmeyecek gibi. Küçük Prens’in 25 yaşındaki iç çamaşırı ve mayo mankeni Brudenell-Bruce’la birlikte olduğuna inanılıyor.
 
Brudenell-Bruce, Kırım Savaşı sırasında ünlü Kıvılcım Tugayı’nın komutasını üstlenen Yedinci Cardigan Dükü, Albay General James Thomas Brudenell’in soyundan geliyor.
 
Brudenell-Bruce ve Prens Harry’nin birbirlerini uzun zamandır tanıdıklarına inanılıyor.
 
Çiftin arkadaşları The Sun gazetesine yaptıkları açıklamada, 26 yaşındaki Prens Harry’nin Chelsy Davy’le olan uzun ilişkisinin bittiğini duyurduktan sonra Brudenell-Bruce’u Londra’nın batısında Notting Hill’de bulunan 2.5 milyon sterlin değerindeki evinde ziyaret ettiğini söyledi.
 
"HARRY FLORENCE'TAN GERÇEKTEN HOŞLANIYOR"
Kraliyet ailesine yakın bir kaynak gazeteye yaptığı açıklamada, “Henüz her şeyin başındayız ama Harry ve Florence’ın bir çift olduğunu söyleyebiliriz. Harry ondan gerçekten hoşlanıyor” dedi.
 
İngiltere’nin en tanınmış okullarından Eton College mezunu bir şarap tüccarı olan Andrew Brudenell-Bruce’un kızı olan Florence, önce Buckhingamshire’da bulunan Stowe School’a gitti, sonra da Bristol Üniversitesi’nde sanat tarihi okudu.
 
Daha önce yaptığı açıklamalarda babasının bir koleksiyoncu olduğunu ve bu sayede sanata “takıntılı” hale geldiğini belirten Brudenell-Bruce, böylece bu alanı seçtiğini söylemişti. Brudenell-Bruce, “Kıyafet almaktansa sanat eserlerini toplamayı tercih ederim” demişti.
 
JENSON BUTTON'LA BERABERDİ
Brudenell-Bruce, 2006 yılında John Lewis’in kampanyası için çalışırken 2006 yılında Formula 1 pilotu Jenson Button’la tanışmıştı. Çift 2008 yılında ayrılmıştı.
 
Genç model, Prens Harry’le ilişkisiyle ilgili bir soruya dün “Söyleyecek çok şey yok” yanıtını verdi.
 
Ağabeyinin düğününden sonra Prens Harry’nin gelinin kardeşi Pippa Middleton’la samimiyeti çok konuşulmuştu.