Küfürlü geceyi anlattı!

Ünlü oyuncu Ozan Güven, kameralar önünde bir magazin muhabirine saldırdığı gece hakkında ilk kez konuştu

Küfürlü geceyi anlattı!
24 Mayıs 2011 Salı 18:13 tarihinde eklendi, 1.241 kez okundu.

 

Ünlü oyuncu Ozan Güven, geçen hafta birlikte yemeğe çıktığı sevgilisi Yosun Güreli’yi mekândan yolcu ederken bir magazin muhabirinin kendisine "İlişkiniz nasıl gidiyor" diye sormasına sinirlenmiş ve muhabire küfürler yağdırarak üzerine yürümüştü. Magazin basınını uzun süre meşgul eden bu olayın ardından sessizliğini koruyan Güven, ilk kez Radikal'den Ezgi Başaran'a konuştu.
 
"SÖZÜM YOK İŞLERİNİ YAPIYORLAR"
Ozan Güven geceyi şu sözlerle anlattı. “O akşam yine 30 kere düşünmüşüz yemeğe çıkmadan önce. Aman bir şey olur mu, peşimize takılırlar mı, bir tatsızlık çıkar mı… Bunalıyorum ben çünkü alışamadım bu işlere. Oğlumla gezerken de fotoğraflarını çekilmesini istemiyorum mesela. Neyse, gittik sonunda Cihangir’de bir yere. Oraya oturduğumuz anda yolun karşısında belirdi bir kamera ve beş dakikalık sigara molası dışında tam 1.5 saat çekim yaptı. Sözüm yok, işlerini yapıyorlar. Fakat sonra kız arkadaşımı otomobiline bindirirken yaşı çok küçük olduğu belli olan muhabir, yüzünde müstehzi bir ifade, gözleri kayaraktan ‘Şimdi kızı gönderdik, artık ilişkinizi konuşalım’ dedi."
 
"İYİ Kİ BANA ÇATTI"
Olay gecesi arkadaşları tarafından zorlukla sakinleştirilen ve bir kafede bir süre bekledikten sonra evine giden Güven, sözlerini şu şekilde sürdürdü: "O soruş tarzına, o surat ifadesine, o pervasızlığa kim maruz kalsa sinirini kontrol edemez. Evet, ben küfrederek bir edepsizlik yaptım ama bana yapılan edepsizliğin büyüklüğünü ancak böyle ifade edebildim. İnan bana o muhabir iyi ki bana çattı, yoksa çok daha vahim bir sonuç olabilirdi.”