Kula'da iftara 3 bin kişi katıldı

Manisa'da 3 bin kişiye verilen iftar yemeğinde konuşan AK Parti MKYK üyesi ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Ramazan ayının neşe, huzur ve esenlik getirmesi diledi.

Kulada iftara 3 bin kişi katıldı
19 Temmuz 2013 Cuma 23:51 tarihinde eklendi.
Kula Belediyesi, Belediye Meclis üyeleri ve AK Parti Kula İlçe Başkanlığı tarafından ortaklaşa düzenlenen iftar yemeği, Kardelen Düğün Salonu'nda yapıldı. AK Parti MKYK üyesi ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Kula Kaymakamı Yusuf Cıbır, Garnizon Komutanı Binbaşı Musa Özgül, Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın ile yaklaşık 3 bin kişi iftara katıldı.

Hüseyin Tanrıverdi, yaptığı konuşmada ramazan ayında toplum olarak birliği, beraberliği ve dayanışmayı ortaya koymak gerektiğini belirterek, şunları söyledi: 
 
"Barışın, huzurun ve esenliğin dini olan İslam'ın en önemli ayı olan Ramazan'a erişmenin mutluluğunu milletimizle birlikte yaşıyoruz. Bu ay içinde her zamankinden daha çok yardımlaşmalı, yoksullara, yolda kalmışlara ve kimsesizlere sahip çıkmalıyız.

Müslüman kanının akmasına seyirci kalan ikiyüzlü Batı'nın bu tavrını asla unutmayacağız. Bölgesinde ve dünyada güçlü, muktedir ve dirayetli bir ülkenin onurlu vatandaşları olarak bu Ramazan'da yine çeşitli kurum ve kuruluşların aracılığı ile ezilen ve muhtaç durumdaki Müslüman kardeşlerimize yardım elimizi uzatacağız" 

DHA