Kültür Tuğlası, Stonewrap Kültür Tuğlası, www.ugur-ticaret.com

Kültür tuğlası ile evde dekorasyon yapmak oldukça estetik görünümler kazanmayı sağlayabilir.

Kültür Tuğlası, Stonewrap Kültür Tuğlası, www.ugur-ticaret.com
22 Mart 2017 Çarşamba 00:17 tarihinde eklendi, 1.011 kez okundu.

Kültür tuğlası ile evde dekorasyon yapmak oldukça estetik görünümler kazanmayı sağlayabilir. Ancak tuğla rengine göre mobilya seçimi ya da tam tersi mobilya rengine göre tuğla seçimi yapılmalıdır. Ayrıca yine diğer aksesuarlar da seçilen kültür tuğlası ile uyumlu bir renkte olmalıdır.

 

Hiç sıva kullanmadan bile kültür tuğlasının kendi çıplak rengi ile zarif bir dekorasyon tasarımı yapı-labilir. Gerek odanın tüm duvarlarında gerekse tek bir duvarda kullanılan kültür tuğlaları, zarif efekt-ler yaratır odada.Duvarın bazı bölgelerinde tuğlaların sıvalarının kazınması uygulaması, odanın kendiliğinden sıvaları dökülmüş hissini yaratmasını sağlayacaktır. Aynı zamanda eskitilmiş görünümlü duvarlara eşlik eden yine eskitilmiş görünümlü zemin döşemesi, evin iç dekorasyonunu 1950’li yılların havasını getirecektir.

 

Tuğla kaplama yapılan duvarın üzerine eskitme yapmadan örneğin bir televizyon ya da büyükçe bir tablo ile süslemek de kişilikli bir hava ekler dekorasyon yaptığınız odaya. Tabii yine uygun renklerde seçilecek olan diğer aksesuarlar ile dekorasyonu tamamlamak şarttır.

 

Farklı Dekorasyonlar

 

Pek çok siteyi inceleyerek tasarladığınız dekorasyon fikirlerini uygulamak ya da uygulatmak için konusunda deneyimli www.ugur-ticaret.com gibi firmalardan da yardım isteyebilirsiniz. Üstelik firmaların web sitelerinde bulunan referans uygulamaları da inceleyerek, elde edeceğiniz sonuçtan daha emin olabilmeniz de mümkün olabilmektedir.

 

Firmamız, web adresinden de yayınlamakta olduğumuz telefonlar aracılığı ile de sizlere her zaman yardımcı olmaktan sevinç duyacaktır. Sadece fikir almak için bile arayabileceğiniz şirketimiz, farklı ve zarif dekorasyon önerileri ile sizlerin yanında olmaya çalışmaktadır.

 

Örneğin bir şömine yaptırmak isteyebilirsiniz. Bu durumda bu yazıyı okumak ya da daha önce uygulamasını yaptığımız şömine çalışmalarının fotoğraflarını incelemek size fikir verebilir. Karşılıklı konuşmak isterseniz de telefonun diğer ucunda her zaman olacağız.

 

Şömineye Fon

 

Evinizde şömine bacasını gri, beyaz tonlarda tuğlalardan tasarlayarak estetik bir görünüm kazanabi-lirsiniz. Elbette sadece kırmızı tuğlalar ile ve uyumlu mobilya ve aksesuar seçimleri ile de çağdaş, sıcak ve estetik dekorasyon sağlanabilir.

 

Siz de şöminenin evinize farklı ve ferahlık duygusu veren, sıcacık bir araç olduğunu düşünüyorsanız, kolay kurulum ve kullanım seçeneği ile stonewrap kültür tuğlaları uygulamayı tercih edebilirsiniz.