Kulüpler Birliği toplantısı sona erdi

Kulüpler Birliği Vakfı ve Gençlerbirliği Kulübü'nün başkanı İlhan Cavcav, e-bilet uygulamasının 14 Nisan'dan itibaren başlayacağını açıkladı.

Kulüpler Birliği toplantısı sona erdi
20 Ocak 2014 Pazartesi 19:58 tarihinde eklendi.
Kulüpler Birliği toplantısı sonrasında açıklamalarda bulunan Cavcav, e-bilet uygulamasına bu sezon başlanacağı konusunda mutabakata vardıklarını belirterek, şunları söyledi:
 
"Önümüzde olmazsa olmaz olan hem kanun tasarısı, hem de e-bilet uygulaması ile ilgili müzakereler sonucu mutabakata varmış bulunmaktayız. En geç 14 Nisan tarihine kadar kanun taslağını hazır hale getirip, kulüplerimizin imzalama aşamasına getirileceği mutabakatına vardık.

Futbol Federasyonu Başkanı'na da e-bilet ile ilgili ufak tefek bazı sıkıntıların olduğunu ilettik. Bu sıkıntıların giderilmesi için de Yıldırım Demirören ve ekibine, e-bileti alan banka ile müzakere etmek için yetki verdik. Size şunu samimi olarak ifade etmek isterim ki, herhangi bir problem yok. En geç 15-20 gün içerisinde ne e-bilet sorunumuz, ne kanun ile ilgili herhangi bir sorunumuzun kalacağına ihtimal vermiyorum.

Bu alınacak kararların kulüplerimize, Türk futboluna, ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. E-bilet uygulaması bu sene 14 Nisan'dan itibaren başlayacak. Tüm statlara yapılacak aşağı yukarı 2-2,5 milyar liraya yakın bir yatırım söz konusu. Bu ihaleyi alan şirket 15 gün içerisinde faaliyetlerine başlar."

DHA