Kulüpler Digiturk'le devam dedi

Süper Lig'in 18 takımı, yayıncı kuruluş olan Digiturk ile gelecek 3 yıl için anlaşma sağladığı öğrenildi.

Kulüpler Digiturkle devam dedi
25 Nisan 2012 Çarşamba 11:23 tarihinde eklendi, 1.181 kez okundu.

 

Son dönemlerde oldukça hareketli günler yaşayan Süper Lig kulüpleri bugün Ankara'da toplandı. G.Antenspor'un dışında tüm Süper Lig temsilcilerinin katıldığı toplantıda kulüpler Digitürk'le üç yıl daha sözleşmeyi uzatma taleplerini yineledi.
 
Sporx'ten Tahir Kum'un özel haberine göre; 18 kulübün de bu talebin altında imzası olduğu belirtilirken, konunun yarın rekabet kurulunda görüşüleceği öğrenildi. Bu arada kulüpler, ekstra bir ekonomik kazançları olmadığı gerekçesiyle play off sistemine karşı çıktıkları öğrenilirken, küme düşen takımların yeni sezonda Spor Toto Süper Ligi'nin 22 takım olması yönündeki talepleri kabul görmedi.
 
ETİK KURULU RAPORU YARIN VERİLİYOR
Uzun zamandır çalışmalarını sürdüren Etik Kurulu bugün son olarak Abdullah Başak'ı dinleyerek savunma alma işlemini tamamladı. Kurulun yarın raporunu yazarak başkanlık makamına teslim edeceği öğrenildi.
 
PFDK METRİS'E GİDİYOR
Etik Kurulu'nun yanı sıra savunma alma işlemlerini sürdüren Profesyonel Disiplin Kurulu'nun Perşembe günü Metris'e giderek F.Bahçe yöneticisi İlhan Ekşioğlu ve muhasebe müdürü Tamer Yelkovan'ın savunmasını alacağı öğrenildi.