Kumar davasında ifade verdi

Ceylan, "Sami Hoştan benim babam gibidir. Erol Köse'nin twetter de hakkımda yazdıklarını kendisine anlattım. Ancak herhangi bir tehditte bulunmasını talep etmedim" dedi

Kumar davasında ifade verdi
28 Mart 2013 Perşembe 17:15 tarihinde eklendi.

 

Ergenekon sanığı Sami Hoştan ile kardeşi Sedat Hoştan'ın da aralarında bulunduğu 12'si tutuklu 65 kişinin, "örgüt kurmak-yönetmek" ve "kumar oynatmak", "rüşvet vermek" gibi suçlardan yargılandığı davada tutuksuz sanık şarkıcı Ceylan ifade verdi.
 
Dava kapsamında 5 yıla kadar hapis cezası istenilen Ceylan, İstanbul 22. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya katıldı. Duruşmada Ceylan'ın önce kimlik tespiti yapıldı. Ceylan, ses sanatçısı olduğunu ve aylık gelirinin 4 bin 500 TL olduğunu belirtti. Erol Köse'nin kendisine sosyal paylaşım sitesinden hakaret ettiğini belirten Ceylan, "Sami Hoştan benim babam gibidir. 7 yaşımdan beri tanırım. Hatta kendisine 'Baba' derim. Erol Köse'nin hakkımda yazdıklarını kendisine anlattım. Ancak herhangi bir tehditte bulunmasını talep etmedim" dedi.
 
Bunun üzerine söz alan Sami Hoştan, Erol Köse'yi uyarmak için aradığını ancak telefonunun kapalı olduğu için ulaşamadığını belirtti. Duruşmada sanıklar ifade vermeye devam ediyor.

DHA