Kumarda kaybeden aşkta kazanıyor

İstanbul’da bir villaya baskın yapan jandarma hem kumarhane hem de fuhuş yuvasını ortaya çıkardı. Kumarda kaybedenlere ‘aşk odalarında’ fuhuş yaptırıldığı belirlendi

Kumarda kaybeden aşkta kazanıyor
01 Kasım 2011 Salı 08:18 tarihinde eklendi, 1.554 kez okundu.

 

Silivri’de ikamet için kiralanan bir lüks villanın kumarhaneye çevrildiği ortaya çıkartıldı. Mahkeme kararı ile villa kumarhaneye baskın yapan İstanbul Jandarma Komutanlığı ekipleri, 5 kişiyi suçüstü yakaladı. Kumar zanlıları gözaltına alınırken villada inceleme yapan jandarma ilginç ayrıntılara ulaştı. İddiaya göre ortaya çıkartılan kumarhane, sadece seçkin müşterileri kabul ediyor ve kumarda kaybedenlere oyun salonunun üst katında bulunan “aşk” odalarında fuhuş için imkan sağlıyordu.
 
5 kişiye suçüstü!
Silivri’de bir çiftlikevinde kumar oynatıldığı ihbarını alan İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri belirlenen adresi takibe aldı. Takip sonucu villa görünümlü çiftlikevinde sadece seçkin müşteriler için kumar masası kurulduğu, özel servis imkanı sunulduğu ve nakit parası olmayanlara için ise senet karşılığı kumar oynamalarının sağlandığı tespit edildi. Geniş arazi üzerine kurulan çiftlikevi için yapılan takibi operasyona dönüştüren jandarma geçen hafta sabaha karşı baskın yaptı ve 5 kişiyi kumar masasında suçüstü yakaladı.
 
88 adet boş senet bulundu
İşletme sahibinin de gözaltına alındığı baskında kumar zanlıları Kabahatler Kanunu’na göre para cezası ödedikten sonra serbest bırakıldı. Bir adet rulet masası, 20 deste oyun kağıdı, bin adet renkli fişten oluşan kumar malzemeleri ile birlikte 88 adet boş senet ve 5 adet kumar hesaplarının tutulduğu deftere el konuldu.
 
 
Müşteriyi teselli seansı
Kumarhanede inceleme yapan jandarma iddiaya göre aşk odalarını da ortaya çıkardı. Oyun salonun üst katında özel olarak hazırlanan odalarda kaybeden müşterilerin kadınlarla teselli edilmesinin sağlandığı ileri sürüldü.

Milliyet