Kumburgaz'daki UFO'nun sırrı çözüldü

Kumburgaz'da iki uzaylıya ait olduğu iddia edilen görüntüler için rapor hazırlandı

Kumburgazdaki UFOnun sırrı çözüldü
06 Ocak 2012 Cuma 14:29 tarihinde eklendi, 1.426 kez okundu.

 

Kumburgaz’da Yeni Kent Sitesi bekçisi Yalçın Yalman tarafından 2007 ve 2008 yıllarında çekilen ve bir uzay gemisi ile iki uzaylıya ait olduğu iddia edilen görüntüler için Şilili bir araştırmacı tarafından 10 sayfalık rapor hazırlandı.

Dünyada UFO’lar konusunda araştırma yapan tüm sitelerde yayımlanan raporda Andres Duarte, görüntüler üzerinde yaptığı detaylı incelemede, 22 dakikalık kayıtta görülenin Kumburgaz sahilinde seyir halinde olan bir yatın pencerelerinin yansıması olduğu belirtildi. Türkiye’deki Sirius UFO Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi Başkanı Haktan Akdoğan, Kumburgaz’daki görüntülerin dünya UFO literatürüne ‘en önemli ufo görüntüleri’ olarak geçeceğini söylemişti.
 
NASA: 2012’de kıyamet yok
 
Maya takvimine göre 21 Aralık 2012’de kıyamet kopacağına yönelik iddialara Amerikan Uzay ve Havacılık Dairesi NASA’dan açıklama geldi. NASA ’da görevli gökbilimciler, 2012’de korkulacak hiçbir astronomik olayın olmayacağını açıkladı. Yapılan açıklamada, “21 Aralık ’ta, yılın en uzun gecesinin yaşanacak olmasından başka özel bir durum olmayacak; hiçbir olumsuzluk beklenmiyor ” denildi. Maya takviminin 144 bin gün sonra sona ermesinden yola çıkılarak ortaya atılan kıyamet günü teorileri arasında Dünya’ya bir gezegenin çarpması, güneş fırtınalarının Dünya’nın sonunu getirmesi veya kutupların kayarak yer değiştirmesi gibi teoriler yer alıyor. Bu teoriler üzerine çekilen 2012 adlı film büyük ilgi görmüştü.