Kunis 'nakavt' ediyor

Mila Kunis, GQ okuyucuları tarafından 'Yılın Nakavt Kadını' seçildi. Okuyucu oylarıyla hazırlanan listede Justin Timberlake de var

Kunis nakavt ediyor
16 Kasım 2011 Çarşamba 08:54 tarihinde eklendi, 1.293 kez okundu.

 

‘Black Swan’ filmiyle dikkatleri üzerine çeken oyuncu Mila Kunis, ünlü erkek dergisi GQ’nün aralık sayısında ‘Yılın Nakavt Kadını’ seçildi. Okuyucuların verdiği oylarla her yıl en çok beğenilen kadınlara verilen bu ödüle layık görülen 28 yaşındaki Kunis, GQ’ye verdiği pozda sert bakışları, dağınık saçları ve pembe bikinisiyle göze çarpıyor. 
 
Geçen haftalarda gösterime giren ‘Friends With Benefits’ filminde başrolü Justin Timberlake ile paylaşan ve şu sıralar çekimleri halen devam eden ‘The Muppets’ filminde de aynı oyuncuyla birlikte rol alacak olan Ukraynalı yıldız, aynı zamanda ‘Family Guy’ çizgi dizisinde de Meg karakterini seslendiriyor. 
 
Öte yandan Kunis’in rol arkadaşı Justin Timberlake ve televizyon sunucusu Jimmy Fallon da dergi tarafından ‘Yılın Şovmeni’ ödülüne sahip olurken, ünlü rapçi Jay-Z ‘Yılın Kralı’, Michael Fassbender ise en iyi çıkış yapan ismi sıfatına layık görüldü.