Kupa beyi Villareal!

UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçında Villarreal, El Madrigal'de ağırladığı Hollanda temsilcisi Twente'yi 5-1 yenerek turun kapısını ardına kadar araladı.

Kupa beyi Villareal!
07 Nisan 2011 Perşembe 23:51 tarihinde eklendi, 1.310 kez okundu.

 

Villarreal'e farklı galibiyeti müjdeleyen isimler ise 22. dakikada Marchena, 43. dakikada Valero, 45 ve 80. dakikalarda Nilmar ve 54. dakikada Giuseppe Rossi kaydederken, Twente'nin tek sayısı 90. dakikada Marc Janko'dan geldi. Bu karşılaşmanın rövanşı 14 Nisan'da Hollanda'da oynanacak.
 
FALCAO DENGELERİ BOZDU!
Çeyrek finalin bir diğer merakla beklenen maçında Portekiz liginde şampiyonluğu garantileyen Porto ile Rusya temsilcisi Spartak Moskova karşı karşıya geldi. Maçı ev sahibi Porto, Falcao'nun hat-trick yaparak yıldızlaştığı gecede 5-1 kazanmasını bildi.
 
Dragao Stadı'nda oynanan maçta Porto'nun gollerini 38, 84 ve 90. dakikalarda maçın yıldızı Falcao, 65. dakikada Varela ve 70. dakikada Maicon kaydederken, Rus temsilcisinin tek golü 71. dakikada Kombarov'dan geldi.
 
Falcao'nun Avrupa Kupaları'ndaki 10. golüne ulaştığı maçın rövanşı 14 Nisan'da Rusya'da oynanacak.
 
BENFİCA ÇOK FARKLI
UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçında Benfica ile PSV Eindhoven karşı karşıya geldi. Ev sahibi Benfica, Hollanda temsilcisini 4-1'le evine uğurladı.
 
Estadio da Luz'da oynanan maçta Benfica'ya galibiyeti getiren golleri 37. dakikada Pablo Aimar, 45 ve 52. dakikalarda Eduardo Salvio ve 90. dakikada Saviolar kaydederken, PSV'nin tek golü 80. dakikada Labyad'dan geldi.
 
Bu maçın rövanşı, 14 Nisan'da Philips Stadı'nda oynanacak.
 
BRAGA İSTEDİĞİNİ ALDI
UEFA Avrupa Ligi'nin sürpriz takımı Dinamo Kiev ile Braga'nın karşı karşıya geldiği maç 1-1 sona erdi. Kupada Beşiktaş ve Manchester City'i eleyerek büyük sürpriz yapan Ukrayna temsilcisi, evinde oynadığı maçtan istediğini alamadı.
 
Valeri Lobanovskiy Stadı'nda oynanan maçta ev sahibi ekibin golünü 6. dakikada Andrey Yarmalenko kaydederken, Braga'nın tek golü 13. dakikada Oleh Husyev'den geldi.
Ukrayna temsilcisinin yıldız golcüsü Andrey Schevchenko ise, maçın 61. dakikasında kırmızı kartla oyun dışında kaldı.
 
NTVSpor