"Kupa maçlarını önemsiyoruz"

Kayserispor Teknik Dirketörü Robert Prosinecki, 1461 Trabzon ile oynayacakları Ziraat Türkiye Kupası maçını önemsediklerini söyledi.

Kupa maçlarını önemsiyoruz
02 Aralık 2013 Pazartesi 19:43 tarihinde eklendi.

Kulüp Tesisleri’nde teknik direktör Robert Prosinecki yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular düz koşu ve çift kale maç yaptı. İdman öncesi açıklama yapan Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki, Türkiye Kupası maçlarını önemsediklerini ve bu kulvarda da yollarına devam etmek istediklerini söyledi.             

Hırvat teknik adam, “1461 Trabzonspor çok ciddiye aldığımız bir ekip. Çalışmalarını da yakından takip ediyoruz. Öncelikle kazasız belasız kupada yolumuza devam etmek istiyoruz. O yüzden bu maçı geçmek niyetindeyiz.” dedi.

Takım olarak özellikle son iki haftadır çok iyi oynadıklarını belirten Prosinecki, “Kupa maçından sonra hafta sonu Karabük deplasmanına gideceğiz. Organize oynayan ve güçlü bir takım. Biz de son iki haftadır iyi futbol oynuyoruz. Takım daha da rayına oturdu. Takım halinde iyi bir futbol görüntüsü vermeye başladık. Rize maçını kazandık, Akhisar maçında da iyi futbol oynamamıza ve eksik olmamıza rağmen maalesef hak ettiğimiz 3 puanı alamadık.” diye konuştu.

Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında Kayserispor ile 1461 Trabzonspor, perşembe günü saat 18.00’da Kayseri Kadir Has Stadı'nda karşı karşıya gelecek.


CİHAN