"Kupada hala şansımız var"

Elazığspor Antrenörü İrfan Saraloğlu, kendileri için ligin daha önemli olduğunu belirterek, "Kupada iki maçımız daha var. Şansımız hala var." dedi.

29 Ocak 2014 Çarşamba 23:57 tarihinde eklendi.


Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray'a 3 - 0 mağlup olan Elazığspor'da antrenör İrfan Saraloğlu, maçın ardından yaptığı açıklamada, "Maça mutlak bir beraberlik alacağımızı hesaplayarak çıkmıştık. İstediğimiz başlangıcı yaptık diyebilirim. İlk yarının ortalarında kaçırdığımız bir gol vardı. O fırsatı değerlendirseydik takımımızın direnci mutlaka artacaktı." diyerek, şunları söyledi:

"Takım kurgusunda değişiklik yapmamız gerekiyordu. Çünkü lig maçı bizim için daha önemliydi. Genç oyunculara şans verdik. İyi oynadılar diyebilirim. Ancak rakibin rotasyon yapmasına rağmen kadro derinliği bizden daha iyi organize olmuş rakibe karşı oynadık. Duran toptan attıkları golle hem öne geçtiler hem de moral buldular. Ondan sonra oyun bizim istediğimizi gibi gelişmedi. Kupada yine iddiamız var. Önümüzde iki maç var kazandığımız takdirde finale yükseleceğiz."

Elazığsporlu futbolcular Muhammed Ali Doğan ilk gole kadar iyi oynadıklarını belirterek, "Golle birlikte moralimiz bozuldu. En azından 1 puan almak istiyorduk; ama olmadı." diye konuştu.

Tanju Kayhan da ligin kendileri için daha önemli olduğunu kaydederek, kupada iki maçlarının daha olduğunu hatırlattı.


CİHAN