"Kupayı almaya gideceğiz"

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı Antrenörü Ekrem Memnun, kazandıkları derbi mücadelesi sonrası yaptığı açıklamada, deplasmana kupayı almaya gideceklerini söyleyerek iddialı konuştu.

02 Mayıs 2013 Perşembe 23:33 tarihinde eklendi.

 

 
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi Play-Off Final serisi dördüncü maçında Galatasaray ve Fenerbahçe’nin mücadele ettiği ve Galatasaray Kadın Basketbol Takımı’nın 72 - 56 galip geldiği maçın ardından 
Galatasaray Kadın Basketbol Takımı Antrenörü Ekrem Memnun ve takım kaptanı Işıl Alben basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
 
Ekrem Memnun, “Bundan önceki iki maçı büyük şanssızlıklarla kaybettik. Seride çok daha iyi oynayan takım bizdik. Fenerbahçe, potansiyelli oyunculardan kurulu bir takım. Son iki maçı yaptığımız basit hatalarla kaybettik. Bugün aynı hataları yapmadık. Çok daha dikkatli ve konsantre oynadık. Tamamen hak ettiğimiz bir galibiyet oldu. Pazar günü deplasmana kupayı almaya gideceğiz.” dedi.
 
Sarı-kırmızılı takımın kaptanı başarılı oyuncu Işıl Alben ise, kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi. Alben, şunları söyledi:
 
“Maçtan önce kazanacağımıza dair en ufak bir şüphemiz yoktu. Antrenörümüzün söylediklerini sahaya yansıtmaya çalıştık. Bunu yapabildiğimiz zamanki fark ortada. Bundan sonraki maça da galibiyet için gidiyoruz. Rakibimiz, çok kaliteli bir ekip ve çok iyi mücadele ediyor. Umarım Türkiye kadın basketboluna yakışan bir mücadele olacak. Sonuçta da kazanan biz oluruz."

CİHAN