Kurban Bayramı tatili 9 gün oldu

BAŞBAKAN Binali Yıldırım, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanların 16 Eylül Cuma günü tam gün izinli sayılmasına ilişkin yazıyı imzaladı.

Kurban Bayramı tatili 9 gün oldu
28 Ağustos 2016 Pazar 10:35 tarihinde eklendi.
BAŞBAKAN Binali Yıldırım, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanların 16 Eylül Cuma günü tam gün izinli sayılmasına ilişkin yazıyı imzaladı. Böylece, Kurban Bayramı tatili resmi olarak 9 güne çıkarken, Maaş ödemelerinin 08-09 Eylül 2016 tarihinde yapılması kararlaştırıldı.
 
Başbakan Binali Yıldırım, Kamu Kurum ve Kuruluşlarında çalışanların 16 Eylül Cuma günü tam gün izinli sayılmasına ilişkin yazıyı imzaladı. Buna göre, kurum yöneticilerince gerekli tedbirlerin alınarak hizmetlerin aksatılmaması, zorunlu hizmetlerin yürütülmesi için asgari seviyede eleman bulundurulması kaydıyla, kamu kurum ve kuruluşlarındaki tüm çalışanlar, Kurban Bayramı'nın ertesi günü (16 Eylül Cuma) tam gün idari izinli sayılacak. Böylelikle Kurban Bayramı tatili 9 gün oldu. Kamu Kurum ve Kuruluşlarında çalışan memurlar ile memur emeklisi ve SGK, BAĞ-KUR emeklilerinin maaş ödemelerinin Kurban Bayramı'ndan önce yapılması için ilgili bakanlıklara talimat verildi. Bunun üzerine maaş ödemelerinin 08-09 Eylül 2016 tarihinde yapılması kararlaştırıldı