Kürşat Tüzmen'den şok sözler

Yumruk attığı Aydın Ayaydın'ın oğlundan kafa yiyen Kürşat Tüzmen,'o anı'anlattı: Üzerimde tabancam vardı. Vurmaya kalksam, katliam yapardım...

Kürşat Tüzmenden şok sözler
10 Haziran 2012 Pazar 11:39 tarihinde eklendi, 1.140 kez okundu.

 

Eski Bakan Kürşat Tüzmen, yumruk attığı CHP'li Aydın Ayaydın'ın oğlundan yediği dayakla ilgili "tehditkar" konuştu. Tüzmen, "Silahım vardı. Katliam yapardım" dedi.
 
Soruşturmalık olan husumet, 1 ay önce başladı.  Tüzmen, Esenboğa Havaalanı'nda kendisi hakkında "El Tüzmen" kitabını yazan CHP'li Ayaydın ile karşılaştı. Eski bakan, "siyasi hayatını bitiren" Ayaydın'a yumruk attı.
 
Olayın ardından taraflar önceki gün Ankara Sheraton Otel'de yapılan bir düğüne katıldı. Ayaydın'ın oğlu Gökhan Ayaydın, babasının intikamını almak için dans pistindeki Kürşat Tüzmen'e kafa attı.
 
'BETON GİBİ ADAMIM'
 
Tüzmen, olayın ayrıntılarını TAKVİM'e anlattı: "3 kişi sinsice arkamdan gelip kafa attılar. Yere yuvarlandık. 'Gününü göstereceğiz' dediler. Bana bir şey olmadı. Beton gibi adamım. Erkek adam böyle yapmaz. 'Dışarı gel' deselerdi, biz de çıkardık. Bu şekilde olması, düğün sahibine saygısızlık. Üzerimde tabancam vardı. Soğukkanlı davrandım. Vursam, orada ağızlarını dağıtsam katliam yapardım."
 
'TACİZ ETTİ'
 
Kavganın tarafı olan Aydın Ayaydın, düğünde Tüzmen'in kendisini taciz ettiğini söyledi. Ayaydın, "Düğünde eski bakanla karşılıklı masalarda oturduk. Davete oğlumla gitmiştim. Kürşat Tüzmen bakışlarıyla beni taciz etti. Bakışlarından rahatsız olduğum için düğünden erken ayrıldım. 'Validesine ve ailesine saygılar' mesajına çok kızan oğlum Gökhan, eski bakana saldırmış. Gökhan'ın davranışını desteklemiyorum. Ama Kürşat Tüzmen'in söylediği sözler de hiç şık değil. Bir siyasetçi topluma örnek olmalı" dedi.
 
Takvim