Kurt Seyit ve Şura İstanbul 10. bölüm izle (20 Mayıs Salı, son bölüm)

Kurt Seyit ve Şura istanbul 10. bölüm izle, seyret, kurt seyit izle, kurt seyit veşura izle, kurt seyit ve şura son bölüm, kurt seyit ve şura istanbul startv

Kurt Seyit ve Şura İstanbul 10. bölüm izle (20 Mayıs Salı, son bölüm)
21 Mayıs 2014 Çarşamba 11:13 tarihinde eklendi, 2.555 kez okundu.

Kurt Seyit ve Şura'nın merakla beklenen 10. bölümü dün akşam (20 Mayıs salı) Star TV ekranlarında yayınlandı. Siz de Kurt Seyit ve Şura İstanbul'un 10. bölümünü objektifhaber.com aracılığıyla izleyebilirsiniz. 

 

Salı akşamları 22:00'da Star TV ekranlarındaki yerini alan Kurt Seyit ve Şura izleyicileri, 10. bölümde de aksiyona ve drama doyacak. Birbirinden ilginç sahnelerin yer aldığı Kurt Seyit ve Şura İstanbul'un 10. bölümünü kesintisiz, tek kısım ve yüksek kalitede (HD) izleyebilirsiniz. 

 

KURT SEYİT VE ŞURA 10. BÖLÜMÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.

 

KURT SEYİT VE ŞURA İSTANBUL 10. BÖLÜM ÖZETİ

 

Kurt Seyit Rusya’ya ölüme doğru geri gönderilirken, Şura’nın eline Barones’in yazdığı bir mektup geçer. Mektupta Seyit'in onunla beraber İngiltere'ye gittiği ve Şurayı terk ettiği yazılıdır. Şura yazılanların tek kelimesine inanmaz. Seyit'in başının ciddi anlamda dertte olduğunu hisseder. Öte yandan Barones de ortada yoktur.  
 
Şura, Seyit’in hayatından endişe ederken, Petro’nun Seyit’e kurduğu tuzak saatler geçtikçe daha inandırıcı bir hale gelir. Petro Şura’nın sadece aşkını değil, Seyit’e olan inancı da sınar...
 
Kurt Seyit tutsak olduğu gemiden kaçmak için yollar ararken; Petro Seyit’in bir daha asla geri dönmeyeceğinden emindir. Şura’nın en zayıf anı, Petro’nun aşkını ilan etmesi için bir fırsat olur.
 
Aradan geçen haftalar boyunca, Şura kalbindeki acıya rağmen umutla Seyit’in yolunu gözlerken, bambaşka sürpriz sevinçler yaşar. Aylardır sokak sokak aradığı ablası Valentina ve teyzesine kavuşur.
 

 

Kurt Seyit çok zorlu da olsa, yoluna bir sürü engeller de çıksa, İstanbul'a dönmenin bir yolunu bulur. Bunun haberini alan Petro, Kurt Seyit'in Şura'ya giden yolunu kesmek için daha büyük bir tuzak hazırlar.