Kurt Seyit ve Şura ne zaman başlıyor?

Kurt Seyit ve Şura yayınlanan 1. bölüm 5. fragmanı ile takipçilerini meraklandırmaya devam ediyor.

Kurt Seyit ve Şura ne zaman başlıyor?
03 Mart 2014 Pazartesi 14:56 tarihinde eklendi, 1.536 kez okundu.
Kurt Seyir ve Şura 1. bölüm fragmanları, Kurt Seyir ve Şura dizi setinden özel fotoğraflar haberimizde. Kurt Seyir ve Şura dizisi yayın tarihi ve dizi hakkındaki tüm bilgiler..
 
Kıvanç Tatlıtuğ ve Farah Zeynep Abdullah'ın baş rollerini paylaştığı Kurt Seyit ve Şura'nın 5. fragmanı yayınlandı. Merakla beklenen Kurt Seyit ve Şura’nın yeni bölüm fragmanını haberimizdeki linkten bulabilirsiniz. Kurt Seyit ve Şura yeni bölüm izle. Kurt Seyit ve Şura yeni bölüm fragmanı izle. Kurt Seyit ve Şura ile ilgili tüm ayrıntılar 
 
Nermin Bezmen'in 'Kurt Seyt ve Shura' adlı kitabından uyarlanan dizide 1900’lü yılların Rusya’sında 1920’lerin İstanbul’una kadar uzanan dönemde yaşanan tutkulu bir aşk hikayesi anlatılıyor.
 
Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Farah Zeynep Abdullah’ın paylaştığı Kurt Seyit ve Şura’nın yayın tarihi belli oldu.
 
Kıvanç Tatlıtuğ’un, Kırım Türk’ü Kurt Seyit’i, Farah Zeynep Abdullah’ın ise Şura rolünü canlandırdığı dizi 4 Mart Salı günü 20.00’de Star TV’de izleyicileriyle buluşacak.Yapımcılığını Ay Yapım’ın yaptığı dizinin yönetmenliğini Aşk-ı Memnu’dan hatırlayacağımız Hilal Saral yapıyor. Dizinin senaryosunu ise Ece Yörenç kaleme alıyor.
 
4 Mart Salı günü saat 20.00’de yayınlanacak dizi, Nermin Bezmen’in ‘Kurt Seyt ve Shura’ adli kitabından uyarlanıyor. Dizide 1900’lü yılların Rusya’sında 1920’lerin İstanbul’una kadar uzanan dönemde yaşanan tutkulu bir aşk hikayesi konu alıyor.
 
Kıvanç Tatlıtuğ’un merakla beklenen yeni dizisi: ‘Kurt Seyit ve Şura’
 
‘Kurt Seyit ve Şura’ dizisinin başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Ferah Zeynep Abdullah paylaşıyor.
 
İzleyiciye tutku dolu bir aşk hikâyesi ve macera sunacak olan ‘Kurt Seyit ve Şura’nın çekimlerindezor kış şartları bile setin temposunudüşürmüyor . Özellikle Kıvanç Tatlıtuğ’un attan düşüp dört kaburgasını kırmış olmasına rağmen Kartepe’de çekimlere devam ediliyor.
 
Dizide iki sevgili olan Kurt Seyit ve Şura’nın Rusya’daki rahat hayatlarından savrularak İstanbul’a gelmeleri ve başlarından geçen zorluklar anlatılıyor. Farah Zeynep Abdullah, canlandıracağı Şura rolüyle, zengin ve soylu bir Rus ailesinin güzel kızını oynuyor. Güzeller güzeli Şura’nın hayatı Kıvanç Tatlıtuğ’un canlandırdığı Kurt Seyit’le tanıştıktan sonra değişiyor. Kırımlı bir Türk ailenin oğlu olan Kurt Seyit Eminof, başarılı bir subay olmasına rağmen Şura’yla tanıştıktan sonra Rusya’daki devrim hayatındaki tüm dengeleri altüst eder. Aşk, devrim, aile gibi kavramlar hayatını karmaşıklaştırırken Kurt Seyit Eminof, İstanbul’a doğru yola çıkarak hikâye başlar.
 
SOYLU AİLENİN GÜZEL KIZI
 
Farah Zeynep Abdullah’ın canlandıracağı Şura, zengin ve asil bir Rus ailesinin güzeller güzeli kızıdır. Şura, Petrograd’da ilk kez sosyeteye takdim edildiği baloda Kurt Seyit’le tanışır ve ona ilk anda aşık olur. Bu aşk her türlü engele, entrikaya rağmen güçlenerek büyürken, çeşitli zorluklarla da sınanır... Şura, Kurt Seyit’in elini tuttuğu ilk günden itibaren büyümeye başlar, küçük bir kızken şahane bir kadına dönüşür. Kurt Seyit’le yaşayacağı serüven, hayatının anlamını değiştirir. Bu fırtınalı aşk onu, heyecan dolu bir maceraya sürükleyecektir.
 
RUS ORDUSUNDA BİR TÜRK SUBAY
 
Kıvanç Tatlıtuğ’un hayat vereceği Kurt Seyit Eminof, Kırımlı bir Türk ailenin oğludur. Babası gibi Rus İmparatorluğu ordusunda, muhafız alayında görev yapan onurlu, lider ruhlu, başarılı bir subaydır. Çocukluğundan beri asker olarak yetiştirilen Kurt Seyit, babası gibi askeri görevini tamamladıktan sonra aile topraklarında bir hayat kurmayı hayal etmektedir. Kendisi gibi asker olan yakın arkadaşlarına ölesiye sadık, adalet duygusu çok gelişmiş ayrıca sıcak, şefkatli ve çapkın bir erkek olan Kurt Seyit’in kaderi Şura’yla tanışması, ardından Rusya’daki devrimle tamamen değişir. Şura’yla olan ilişkisi onun içinde bulunduğu tehlikeyi daha da büyütür. Kurt Seyit’in aşkı, ailesi için mücadelesi onu çok çalkantılı bir serüvenle İstanbul’a doğru yola çıkaracaktır.
 
Kıvanç Tatlıtuğ, attan düşüp dört kaburgasını kırmış olmasına rağmen bu sahnede yine kendisi oynadı, dublör kullanmadı.