Kürtaj Berlusconi'den

Berlusconi’ye dava açılmasına neden olan fuhuş skandalının merkezindeki Faslı dansçı Ruby: "Başbakandan aldığım parayla kürtaj oldum."

Kürtaj Berlusconiden
21 Şubat 2011 Pazartesi 10:29 tarihinde eklendi, 2.920 kez okundu.

 

İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi’nin hakkında dava açılmasına neden olan fuhuş skandalının merkezindeki Faslı dansçı Ruby, Alman gazetesi Bild am Sonntag’a konuştu.
 
Milliyet gazetesinin haberine göre, Ruby’nin acıklamaları şöyle: "Babam beni zorla evlendirmeye çalıştı. Karşı çıkınca üzerime benzin dökerek yakmak istedi. Evden kaçarak İtalya’ya geldim.
 
Yıllarca sokaklarda yaşadıktan sonradansçı olarak çalışmaya başladım. Berlusconi’nin partilerine katılmak üzere güzel kızlar seçen ‘yetenek avcıları’ tarafından keşfedildim.
 
Başbakanla 2010’da Sevgililer Günü partisinde tanıştım. Bir hafta önce parklarda yatıyordum ve birden Başbakanın villasındaydım.
 
Berlusconi ile tanıştığımda hamileydim. Bebeğin babası sonradan jigolo olduğunu öğrendiği biriydi. Berlusconi de hamile olduğumu biliyordu ve onun verdiği parayla kürtaj oldum.
 
O bana yardım etmek için 7 bin Euro verdi. Verdiğim ifademde başbakandan 187 bin Euro aldığım var. Savcılarla görüşürken bazı olayları abarttım.
 
Berlusconi ile cinsel ilişkiye girmedim. Diğer kızların Başbakan Berlusconi ile yeterince yakınlaştığına birçok kez şahit oldum."