Kurtlar Vadisi kavgası kızıştı

Tayyar Işıksaçan canlı yayında açıklamalarda bulunan, "Şaşkınlık içindeyim. Ben Beyaz TV'nin program müdürü olarak çalıştım. Öyle dolmuşa gelip Melih Bey için, Osman Gökçek için hiç kimse benim ağzımı açamaz.

Kurtlar Vadisi kavgası kızıştı
17 Ekim 2016 Pazartesi 11:28 tarihinde eklendi, 1.818 kez okundu.

Tayyar Işıksaçan canlı yayında açıklamalarda bulunan, "Şaşkınlık içindeyim. Ben Beyaz TV'nin program müdürü olarak çalıştım. Öyle dolmuşa gelip Melih Bey için, Osman Gökçek için hiç kimse benim ağzımı açamaz. Sen şimdi Melih Bey'in, Osman Gökçek'in karşısında nasıl duruyorsun?" dedi.

"BİZ SESSİZLİĞİMİZİ KORUDUKÇA İŞ DAHA BAŞKA BOYUTLARA GİRDİ"

Helin Avşar, "Kendi söylemleri olduğu için bizim cümle kurmamıza gerek yok. Sosyal medyada öyle bir kaos var ki. Mesela Nihat Doğan'ın tarafları da var. Onlar da bize saldırıyor. Yaklaşık 15 gündür devam eden propaganda bu. Biz sessizliğimizi korudukça iş daha başka boyutlara girdi." açıklamarında bulundu.

"VERDİĞİM SÖZÜN ARKASINDA DURDUM"

Tayyar Işıksaçan "Aklınızda Kalmasın" programında şu açıklamalarda bulundu: Pano Film'e niye gittim? Bir mezar sahnesi yayınladılar. Dediler ki, "Tezgah kurdunuz sayın Cumhurbaşkanımıza ölmeden öldürdünüz?". Mehmet Canpolat kapıda karşıladı. Bu bölümler şimdi mi yayınlandı, Beyaz TV'de de vardı. Sana iki mezarlık adresi veriyorum, kalk git, dedi. Kalktım gittim Çekmeköy Mezarlığı'nda Erdoğan Aile Mezarlığı diye bir yer var. Kalktık gittik, o mezarlığı da gördük. A dedikleri mezarlıklar da, B dedikleri mezarlıklar birbirinden farklı. Ben bir söz verdim, verdiğim sözün arkasında durdum. Bu diziyi 360 TV'ye verdim, dedi. Bir de resmi açıklamalar yaptı, sayfalar dolusu hukuki olarak anlattılar.

Helin Avşar bu konuşma üzerine, "Bize bazen de belaltından vuruyorlar. Bu dizi bizde yayınlanıyor şu anda. " dedi.

Elif Güvendik, "Herşey belgelerle kanıtlı. Hepsi şu anda bizim VTR'miz içinde var." dedi.

Medyaradar