Kuyt yine "Messi" dedi

Dirk Kuyt, Trabzonspor maçından alınan 3 puandan dolayı mutlu olduklarını belirtti. Hollandalı, geçen hafta kaçırdığı penaltı pozisyonuyla ilgili soruyu ise Milliyet'e verdiği özel röportajdaki gibi Messi örneğiyle cevapladı.

Kuyt yine Messi dedi
18 Şubat 2013 Pazartesi 10:32 tarihinde eklendi.

 

Fenerbahçe’nin Hollandalı oyuncu Dirk Kuyt, Trabzonspor maçına çok iyi konsantre olduklarını, bunun da kendiler için her şeyi kolaylaştırdığını söyledi.
 
Kuyt, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, 3-0’lık sonuçtan son derece mutlu ve memnun olduklarını belirterek, ”Herkes maç öncesi zor bir deplasman olduğunu çok iyi biliyordu. Ama organizasyonumuzla oyun tarzımızla maça çok iyi konsantre olduk ve bu bizim için her şeyi kolaylaştırdı. Herkes takımın her geçen gün organizasyonunu gayet iyi görüyor. Umuyorum maçlar devam ettikçe daha iyi olacağız” dedi.
 
Kuyt, bir gazetecinin performansına ilişkin sorusu üzerine ise ”Perşembe günü de meslektaşlarınıza bunu anlattım. Ben bir insanım. Bazen iyi oynarsınız, bazen de kötü oynarsınız. Özellikle gerçekten de 1-2 kötü maç oynadığım doğru. Bir de penaltı kaçırdım. Bu hayat. Şampiyonlar Ligi’nde Messi de penaltı kaçırdı. Bir futbolcu olarak iyi oynamadığınız zaman yapacağınız, çok çalışmaya devam etmektir ve performansınız o zaman daha iyi olacaktır. Ben de sanıyorum Perşembe günü bunu yaptım. Bugün de öyle” ifadelerini kullandı.