Kuyumcu hırsızları Çine'de ortaya çıktı

Aydın'da Özcan Özkan'a ait kuyumcudan 15 bin Lira değerinde 7 altın bilezik çalan ve güvenlik kameraları tarafından da görüntülenen biri çarşaflı 3 şüpheli, bu kez Çine İlçesi'nde ortaya çıktı.

Kuyumcu hırsızları Çinede ortaya çıktı
26 Nisan 2013 Cuma 20:10 tarihinde eklendi, 1.019 kez okundu.

 

Ak Parti İlçe Başkanı Erkan Özkaya'nın kuyumcu dükkanına giden 2'si kadın 3 kişi buradan da bin lira değerinde altın zincir çalıp kayıplara karıştı.
 
Olay, Çine İlçesi'nde Ak Parti İlçe Başkanı Erkan Özkaya'ya ait kuyumcu dükkanında dün saat 09.20 sıralarında meydana geldi. Geçen çarşamba günü Aydın'da alışveriş bahanesi ile girdikleri Özcan Özkan'a ait kuyumcu dükkanından 15 bin lira değerinde altın bilezik çalan şüpheliler, bu kez de Çine'de ortaya çıktı. Müşteri olarak dükkana giren ve altın zincirlere bakan biri erkek 3 kişinin tavırlarından şüphelenen Özkaya, şüphelilere "Satış yok, lütfen dışarı çıkın" dedi.
 
İşyerinden çıkmamakta ısrar eden kimliği henüz belirsiz 3 şüpheli Özkaya'ya, 'Sen nasıl bir esnafsın, böyle ticaret mi olur?' diyerek tepki gösterdi. Bir süre dükkanda oyalanan üç kişi daha sonra iş yerinden ayrıldı.

Dükkanda sayım yapan Özkaya, bin Lira değerindeki bir altın zincirin eksik olduğunu fark etti. Hemen işyerindeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen Özkaya, polisi arayıp durumu bildirdi. Görüntülerdeki iki kadının, Aydın merkezdeki kuyumcuda hırsızlık olayına karışan şüpheliler olduğu tespit edildi.
 
Aydın'daki hırsızlık olayının görüntülerini de izlediğini belirten Özkaya, "Bizim burada iki kadın bir erkek vardı. Aydın'daki soygunda iki başı açık kadın bir de çarşaflı biri var. Çarşaflı kişi bize gelenlerin içindeki erkek olmalı. Dilerim başkalarının canını yakmadan yakalanırlar" diye konuştu. Polis zanlıların kimliklerinin belirlenmesi ve yakalanmaları için çalışma başlattı. 

DHA