Kuyumcudaki cinayet infaz çıktı

Sultangazi’deki bir kuyumcu dükkanında dün akşam saatlerinde gerçekleştirilen kanlı infaz, tüm yönleriyle araştırılıyor.

Kuyumcudaki cinayet infaz çıktı
20 Temmuz 2013 Cumartesi 15:40 tarihinde eklendi.

İki kişinin hayatını kaybettiği olayda, maskeli 3 kişiden biri, dükkana girip içeridekilere kurşun yağdırdıktan sonra olay yerinden kaçmayı başardı. Olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatan polis, dükkandan altın alınmadığını belirledi.

Yunus Emre Mahallesi Adem Yavuz Caddesi'nde üzerindeki bir kuyumcu dükkanında Cuma günü iftar vaktine yakın saatlerde gerçekleşen saldırıda işyerine gelen 3 saldırgandan biri içeride bulunan Serkan Ergül (39) ile Celal Karaduman’ın (57) üzerine kurşun yağdırdı. Her iki isim de yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yüzü maskeli saldırganlar ise bir araçla kaçmayı başarıp kayıplara karıştı.

Cinayetlerle ilgili çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği dedektifleri, kuyumcu ve çevredeki işyerlerinin güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye aldı. Görüntüler ve ilk incelemelere göre, saldırganların işyerine infaz için geldikleri, silahı ateşledikten sonra bir şey almadan kuyumcudan ayrıldıkları belirlendi.

Maktüllerin borcu ve husumeti olup olmadığı da dahil olayı çok yönlü soruşturan polis, infazın bir alacak verecek meselesi mi, bir terör saldırısı mı olabileceği de dahil her ihtimali değerlendiriyor.


CİHAN