Kuzey ile Güney ona aşık ama

Kuzey Güney dizisinde iki kardeşin aşkı arasında kalan Öykü Karayel’in gerçek aşkı “Çoğunluk” filmiyle Altın Portakal kazanan Bartu Küçükçağlayan.

Kuzey ile Güney ona aşık ama
15 Eylül 2011 Perşembe 08:53 tarihinde eklendi, 4.964 kez okundu.

 

Kıvanç Tatlıtuğ’un Ay Yapım imzalı yeni dizisi “Kuzey Güney”, 20 yaşındaki Öykü Karayel’in yıldızını parlattı. Dizide Kuzey ve Güney Tekinoğlu kardeşler, Öykü Karayel’in canlandırdığı Cemre Çayak’a âşık... Kıvanç Tatlıtuğ’un canlandırdığı Kuzey, Cemre’ye büyük bir aşk beslerken, onun Buğra Gülsoy’un oynadığı kardeşi Güney’le aşk yaşadığını görünce yıkılıyor. Dizide Kuzey ve Güney arasında kalan Karayel’in gerçek hayattaki aşkı ise “Çoğunluk” filmiyle Altın Portakal kazanan 28 yaşındaki Bartu Küçükçağlayan...
 
Tiyatro şansını açtı
Aynı konservatuvardan arkadaş olan Küçükçağlayan ile Karayel son dönemde beraber oynadıkları Tiyatro Krek’in “Güzel Şeyler Bizim Tarafta” isimli oyunuyla da dikkat çekmişti. Karayel, röportajlarında yeteneğiyle öne çıkmasını sağlayan tiyatro oyununun seçmelerine girmesine de Küçükçağlayan’ın vesile olduğu açıklamıştı. Ay Yapım’ın da bu oyunda başı kapalı Ayşe rolünü canlandıran Karayel’i izledikten sonra dizide başrol oynatmaya karar verdiği biliniyor.
 
Ancak yakın çevresi iktisat mezunu anne - babanın ikiz çocuğundan biri olan Karayel’in geçen yıllarda gelen dizi tekliflerini kesinlikle kabul etmediğini belirtiyor.
 
“Dizilerde oynamam” diyen Karayel, sadece sinema filmi ve tiyatro yaparak oyunculukta kariyer yapmanın planlarını yaparken şimdi Türkiye’nin en popüler dizilerinden birinde başrol oynuyor.
 
Cem Yılmaz’dan övgü
Cem Yılmaz da önceki gün Açıkhava’da izlediği Tarkan konseri öncesi “Kuzey Güney”i izlediğini ve Öykü Karayel’in oyunculuğunu çok beğendiğini açıkladı ve ekledi: “Yeni projemde Öykü Karayel’le çalışabilirim.”
Diyabet hastaları, bu noktalara dikkat !